Turtle you’re in my circle palette Essence

Mocht je mijn blog van afgelopen maandag gelezen hebben wist je misschien al dat deze review er ook aan zat te komen. Ik wilde de palettes eigenlijk al eerder reviewen omdat het Limited Edition is. Maar ik wil ook wel altijd mijn tijd nemen om de producten goed te kunnen testen. Het is in ieder geval vandaag de beurt aan een nieuw Essence palette. Dus lees je mee?

 

Turtle you’re in my circle palette

Het Turtle you’re in my circle palette is het tweede Limited Edition palette waar ik afgelopen maandag al over schreef. Toen schreef ik een review over het make a wish little fish palette van deze collectie. Dit palette ziet er ook weer super uit en zou ik op het eerste blik echt geen budget palette schatten. Er is weer een ruime afwisseling tussen matte en shimmer kleuren. En door de variatie kun je er mooie dagelijkse looks mee maken maar ook wat meer glam.

 

TurtleTurtle TurtleTurtle

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Rock, Anemone, Beach, Shark, Turtle en Gold. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Island, Wind, Maldives, Maui, Sardinia en Dune. De kleuren zien er weer erg goed uit. Zowel de matte kleuren als de shimmers hebben een erg goede pigmentatie. Ook de kleuren zijn erg leuk en passen mooi bij deze herfst periode.

 

TurtleTurtle

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look had ik eigenlijk een ander idee dan hoe het uiteindelijk is uitgepakt maar ik dacht ik post de look wel gewoon. Ik heb de kleuren Maui, Island en Gold gebruikt. Ik moet eerlijk gezegd bekennen dat ik de kleur Gold een beetje vond tegenvallen maar wellicht omdat ik geen glitter primer op had. Voor mijn tweede look wilde ik all matte gaan. Hier heb ik de kleuren Rock, Anemone, Island, Maldives en Beach gebruikt. De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen en ook makkelijk te blenden. Eigenlijk krijg ik van deze look een beetje Huda obsessions Topaz feelings.

 

 

Wat vind jij van het Essence turtle palette?

5 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.