Ik werk nu ongeveer een half jaar samen met het merk Twistshake. Ik ben eigenlijk altijd al benieuwd naar hun producten geweest. Maar sinds ik met Twistshake samenwerk bestel ik ook regelmatig zelf wat producten. In deze blog laat ik twee knuffels en het nieuwste potje zien. Kom je meelezen?

 

Plush Toy – Bunny

Ik besloot om dit keer eens totaal iets anders bij Twistshake uit te kiezen. Je mag namelijk zelf voor elke samenwerking een bepaald bedrag besteden. Voor de maand mei heb ik het potje uitgekozen en voor de maand juni heb ik deze Plush toy bunny en comfort blanket bunny uitgekozen. De Plush Toy kost normaal €34,99 maar is in de aanbieding voor €17,50. Maar met mijn code erbij krijg je nog eens 5% extra korting en wordt deze ca €15,- (Let op: normaal krijg je 55% korting met mijn code maar dit artikel heeft al 50% korting van zichzelf op het moment. Dit kan niet gecombineerd worden met mijn kortingscode).

 

TwistshakeTwistshake

 

Comfort Blanket

Een comfort blanket lijkt misschien voor hele kleine kindjes maar Isabelle was er erg blij mee en deze ligt nu ook elke avond naast haar in bed. De comfort blanket komt net zoals de plush toy in verschillende uitvoeringen. Ook hier koos ik voor de Bunny variant zodat ik een mooie match had met de plush toy. De Comfort blanket kost normaal €24,99 maar is momenteel in de aanbieding voor €12,50. Ook hier krijg je met mijn code nog eens 5% extra korting waardoor het totaal op ca €11,- komt.

 

Twistshake Twistshake

 

Isabelle x Twistshake

Uiteraard moest Isabelle ook even de show stelen en kwam ze samen met haar plush toy en comfort blanket even gezellig op de foto. Zoals je ziet was ze er erg blij mee!

 

TwistshakeTwistshake

 

Potty

Isabelle gaat eigenlijk voornamelijk al naar de WC met haar WC verkleiner met trappetje eraan vast. Maar tot nu toe wil ze alleen nog op de WC plassen. Wel geeft ze het direct aan zodra ze gepoept heeft omdat ze de luier dan niet meer lekker vind zitten. Ik krijg het alleen nog niet voor mekaar om haar op de WC de grote beurt dus te laten doen. Omdat het vorige potje al redelijk afgebladerd is (dit was een goedkope van de Kruidvat voor 5 euro) besloot ik om deze uit te kiezen. Wat ik een absolute pre vind aan deze potty is dat het uitneembaar bakje heeft waardoor je het een stuk gemakkelijker kunt schoonmaken na een grote beurt. Het potje kost normaal €39,99 maar is nu in de aanbieding voor €20,- met mijn code krijg je nog eens 5% extra korting waardoor het potje ca €18,- wordt.

 

Mocht je ook iets willen bestellen kun je mijn code BEAUTYANDLIFE55 gebruiken voor 55% korting. Let op wanneer iets in de sale is wordt de korting tot maximaal 55% gerekend. Dus niet nog eens 55% bovenop de sale prijs!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: