Toen ik het Uh huh Honey palette van Colourpop zag wist ik dat ik deze moest hebben. In een groepsorder heb ik een aantal palettes van Colourpop besteld en sindsdien ben ik fan van het merk. Ik ben benieuwd hoe een volledig gele look mij zal staan, lees je mee?

 

Uh huh Honey

Het Uh huh Honey palette is een 9 pan oogschaduw palette met pressed powders. Er zitten in totaal 5 matte oogschaduw kleuren in, 3 shimmers en 1 soort loose glitter. Deze is overigens geweldig wat je wel terug zal zien in de swatches. Ik vind dit palette super leuk omdat deze kleuren weer eens iets anders zijn en natuurlijk ook perfect voor de lente die eraan komt!

 

Uh huh HoneyUh huh Honey Uh huh HoneyUh huh Honey

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Stinger, Sunburst en Sweet Spot. De tweede rij swatches bevat de kleuren Dandy, Palooza en Queen B. De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Totally Buggin, Oh beehave en Buzz kill. Ik vond de kleuren erg fijn swatchen en ik ben vooral erg verbaasd over de tweede rij met shimmers en 1 soort loose glitter. Deze pigementatie is echt Wow! Maar ook de matte kleuren swatchen erg mooi met een goede pigmentatie.

 

Uh huh HoneyUh huh Honey Uh huh Honey

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik de kleuren Buzz Kill, Totally Buggin, Oh beehave, Dandy en Palooza gebruikt. De face/body tattoeages zijn van Essence en de wimpers zijn van de Kruidvat. Ik vind het palette erg fijn werken de kleuren zijn erg mooi en makkelijk in gebruik en hebben ook een goede pigmentatie. Het palette is ook ideaal om gewoon dagelijkse looks te maken met een klein beetje kleur erin.

 

 

Wat vind jij van het Uh huh Honey palette?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: