Ik ben onwijs fan van Urban Decay palettes. Dit is ook wel te zien aan mijn collectie met het Urban Decay cherry palette, het Urban Decay naked reloaded palette, het Urban Decay Moondust palette etc. Dit keer is het tijd voor een wat ouder palette van Urban Decay welke ik voor een leuk prijsje van €17.50 bij Hudson Bay heb kunnen kopen, lees je mee?

 

Ultimate Basics palette van Urban Decay

Het Urban Decay Naked Ultimate Basics palette is een 12 pan oogschaduw palette. Voor de liefhebbers er zitten alleen maar matte oogschaduw kleuren in! Ik twijfelde een beetje over dit palette omdat ik niet al te positieve oordelen erover gehoord heb. Maar goed de meningen zijn ook altijd verdeeld over Jeffree Star en hem vind ik geweldig! Het Urban Decay ultimate basics palette is nog bij Urban Decay zelf te koop voor ca €55,-

 

Ultimate BasicsUltimate Basics Ultimate Basics

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Blow, Nudie, Commando, Tempted, Instinct en Lethal. De tweede rij swatches bevat de kleuren Pre-game, Extra bitter, Faith, Lockout, Magnet en Black jack.Ik moet eerlijk zeggen dat ik na de swatches nog niet helemaal overgehaald ben. De kleuren swatchen in principe wel vrij gemakkelijk maar sommige vind ik echt gewoon te weinig pigmentatie hebben. En zeker voor wat ik van Urban Decay gewend ben. Ik ben erg benieuwd naar het maken van ooglooks met dit palette.

 

 

Make-up look

Voor deze look heb ik de kleuren Lethal, Instinct en Tempted gebruikt. Omdat het palette geen shimmers gebruikt heb ik hiervoor het palette van Revolution Reloaded Euphoria gebruikt. De review hiervan komt eerdaags ook online. De donkere kleur Lethal was zeker goed gepigmenteerd en wel donkerder op het oog dan ik verwacht had. Ondanks dat ik veel negatieve meningen over het palette of over urban Decay zelf hoor vind ik het palette zeker fijn. De swatches doen het palette geen eer maar zijn op de ogen onwijs goed gepigmenteerd!

 

 

Wat vind jij van ultimate basics palette? Gebruik je graag neutrale kleuren?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: