Ultralavender eyeshadow palette Morphe

Yahh eindelijk kwam er weer eens een nieuwe Morphe palette uit en wat oor een! Het Ultralavender eyeshadow palette trok gelijk mijn oog vanwege de zachte lila kleuren. Vandaag in het tweede deel laat ik het palette uitgebreid zien…

 

Morphe 35L Ultralavender eyeshadow palette

Van de lavender collectie was het zeker het Ultralavender eyeshadow palette welke het meeste mijn oog trok. In het eerste deel heb ik al de brush set, cream blush en highlighter laten zien. In deze blog zie je met een eerste make-up look ook deze producten daarin nog terug. Voor een leuk prijsje van €28,- bij Morphe krijg je een palette met 35 pan waarvan de helft uit prachtige zachte lavender kleuren bestaat en de andere helft uit prachtige nudes. Met dit palette kun je dus ook nog eens beide kanten op…

 

UltralavenderUltralavender Lavendel UltralavenderUltralavender UltralavenderUltralavender

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Cyber Silver, Pixellated Pink, Lo-Fi, Ravelength, Elecctrobloom, Futurecore en Lavender Code. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: In The Cloud, New Aura, Double Clicked, Love Glitch, Amethyst Dimension, Y3k Bouquet en Virtual Violet. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Neutral Space, Follow Me, Hyperreal Heather, Plugged In, Override,, Glowbotic en HD Berry. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Flickered & Flashed, Blinking Bronze, Dotcalm, Circuit Breaker, Copper BLip, Sparked en Enigmatic Static. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Technotrance, Velvet Void, Camera On, Cntrl Shift, Dark Web, Very Vivid en Switched Off.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk maar drie kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Virtual Violet (matte) en deze ben ik aan blenden met de kleur Electrobloom (matte). Als laatste heb ik wat van de shimmer Ravelength aangebracht. Ik ben erg tevreden over de pigmentatie en het blenden van de kleuren! Ook de shimmer was erg goed gepigmenteerd. Ik wilde proberen iets creatiefs te maken en heb wat geexpirementeerd met cake liners. Ook heb ik in deze make-up look de cream blush en de highlighter uit de collectie gebruikt. Over beide ben ik tevreden maar de highlighter is wel heel paars dus kijk hiermee uit dat je maar heel weinig nodig heb.  Over het 35L Ultralavender palette ben ik onwijs tevreden dus deze zul je zeker nog vaker terug gaan zien op mijn blog of op TikTok.

 

      Ultralavender Ultralavender

 

Wat vind jij van het Morphe Lavendel eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.