Ultraviolet palette van Urban Decay

Een nieuw Urban Decay palette betekend een nieuw palette in mijn stash. Ik was instant in love in het palette en toen deze ook nog eens meedeed aan de 25% bij Marionaud kocht ik het palette gelijk. Ik ben benieuwd of het aan mijn verwachtingen voldoet, lees je mee?

 

Urban Decay Ultraviolet palette

Toen ik het nieuwe Naked ultraviolet palette zag was ik eigenlijk gelijk verliefd. Sinds het beached palette ben ik een groot fan van Urban Decay geworden en heb ik ook Born to run, Naked Cherry en Naked Reloaded aan mijn stash toegevoegd. Ik wil ook nog onwijs graag het Naked Honey palette van Urban Decay. Maar dit palette sprak mij voornamelijk aan vanwege de paarse kleuren dit vind ik persoonlijk altijd mooi bij groene ogen passen maar ook vind ik het fijn dat het eerste gedeelte wat neutraler is. Het enige minpunt vind ik (ja deze is er) dat er iets meer matte in had gemogen. Het Ultraviolet palette kost normaal €55,- maar is momenteel in de aanbieding voor €39,- Bij Ici Paris XL

 

ultravioletultraviolet ultraviolet

 

Swatches

De swatches passen eigenlijk perfect in twee delen. Het eerste gedeelte het meer neutrale gedeelte en het tweede gedeelte het echte violette van het palette. De swatches gaan van boven naar beneden (vanaf de tatoeage af). De eerste rij bevat de kleuren Trippin, Mind slip, Dazed, Hacked, V.R en Lucid. De tweede rij bevat de kleuren Optimized, Warning, Cyber punk, Euphoric, Purple dust en Digital. De kleuren waren enorm gemakkelijk te swatchen zowel de matte kleuren als de shimmer kleuren.

 

ultravioletultraviolet

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look moest ik natuurlijk wel het paarse gedeelte gebruiken. Ik heb de kleuren Cyber punk, Warning, Optimized en Lucid gebruikt. Wauww!! De kleuren waren onwijs gemakkelijk in gebruik, goed gepigmenteerd en erg gemakkelijk met mekaar te blenden. Ik vond het iets lastig om te beginnen maar uiteindelijk bestaat deze eerste look alleen maar uit shimmers en ik ben er best trots op.

 

ultraviolet ultraviolet

 

Voor de tweede look wilde ik ook de hele andere kant van het palette laten zien. Hiervoor heb ik de kleuren Hacked, Mind Slip, Trippin en V.R. gebruikt. In deze look heb ik dan weer 3 matte kleuren gebruikt en 1 shimmer. Deze waren ook allemaal goed gepigmenteerd maar de shimmer in mijn cut crease had net even iets meer mogen hebben zoals de shimmers in mijn paarse look. Al met al vind ik het een prachtige look geworden welke ik alledaags zou dragen.

 

ultravioletultraviolet

 

Wat vind jij van het Ultraviolet palette? Zou jij voor Look I of look II gaan?

9 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.