Via Instagram heb ik een onwijs leuk pakket van het make-up merk Max & More gewonnen. De meeste zullen dit merk wel kennen omdat het bij de Action te koop is. Ik ben zelf een groot fan van hun primer maar ben nu eigenlijk ook wel benieuwd naar de onwijs leuke producten die ik heb mogen ontvangen.

 

Max & more unboxing

Het pakketje bevat onwijs veel producten, en ook veel meer dan ik verwacht had. Er zit onder andere concealer, oogschaduw, blush, nagellak, lipstick en lipbalm in. In deze blog ga ik echt puur alleen unboxing, in een andere blog zal ik de producten nog gaan swatchen en reviewen.

 

 • Concealer palette, dit palettte bevat vijf verschillende tinten om te camoufleren, concealen, corrigeren en te contouren.

max & more

 

 • Driemaal een lip balm duo pack. In elk pakje zitten dus twee kleuren zo heb ik mogen ontvangen, 341 tiger lily & 346 voluptuous, 347 paris love & 342 chanterella, 345 tango mango en 340 wild raspberry

max & more

 

 • Oogschaduw quatro package in de kleuren 609 galactic sands en 605 smoky story

max & more

 

 • Satin blush in de kleuren 110 pink sand en 114 rose plum

 

 • Compact powder in de kleuren 152 desert beige en 156 soft cashew

max & more

 

 • Nagellak in de kleuren 401 cherish, 404 alt control en 409 work it

 

 • Highlighter sticks in de kleuren 130 gold flash, 133 hot sand en 139 rose glow

max & more

 

 • Lipsticks in duo pack matt 301 naked nude & 318 roasted taupe, 302 rusty rose & indigo plum, 303 desert kiss & 317 scarlett red

 

 • Lipsticks duo pack in de kleuren 320 sweet punch & 338 rodeo rose, 321 creme brulee & 339 truffle, 322 hot kiss & 337 fairy violet

max & more

 

Ik ben zelf wel erg benieuwd naar de oogschaduw, maar natuurlijk ook naar alle andere producten. Waar ben jij het meest benieuwd naar na deze unboxing?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

7 Reacties

 1. ik ken dit merk helemaal niet. nooit op gelet bij de action. ben wel benieuwd naar de nagellak en lippenstift

 2. Wat leuk om te winnen zeg en wat een leuke kleuren allemaal. Ik ken dit merk niet ( al kom ik wel bij de Actuin, maar gewoon nooit naar gekeken). De oogschaduw vind ik mooi.

 3. Dit zijn echt wel leuke kleurtjes. Ik draag niet veel make up, maar die nagellak zou ik bv. wel dragen. Ben benieuwd naar de resultaten.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: