Mijn allereerste adventskalender die ik voor dit jaar bemachtigd heb, de kalender was toevallig vorige week in de aanbieding bij de Action, dus heb ik deze gelijk gekocht. In deze blog ga ik de kalender unboxen, dus mocht je de kalender zelf hebben en liever als verrassing houden lees dan vooral niet verder. Ben je nieuwsgierig of twijfel je om deze te kopen lees dan zeker verder.

 

SPA adventskalender Unboxing dag 1 t/m dag 8

Ik vind de kalender er zelf in ieder geval al leuk en luxe uitzien, om bij de deurtjes te komen moet je eerst 2 deurtjes openslaan. Deze deurtjes kun je loshalen maar je kunt de kalender ook leuk voor de sier neerzetten met deze deurtjes open.  In deurtje 1 zit een timeless delight body cream van 50 ML en in deurtje 2 zit een timeless delight soothing hand cream van 50 ML. Deurtje 3 bevat badparels van een limited edition en deurtje 4 zit een teen spreider, toevallig had ik deze weer nodig mijn oude niet meer zo mooi was. Achter deurtje 5 zit een marvelous summer shampoo van 30 ML. In deurtje 6 zit een treasures of asia dagcreme van 30 ML en in deurtje 7 zit een lip gloss van 3 ML. Deze eerste 8 deurtjes worden afgesloten met een limited edition shower gel van 50 ML.

 

spa adventskalender spa adventskalender spa adventskalender spa adventskalender

 

SPA adventskalender Unboxing dag 9 t/m dag 16

Het tweede gedeelte van deze unboxing begint met een food bath fizzer van 30 G in deurtje 9. Achter deurtje nummer 10 zit een treasures of asia body lotion van 50 ML. In deurtje nummer 11 zit een limited edition body scrub van 100 ML, hier ben ik echt onwijs blij mee want ik hou van scrubben. Daarna bevat deurtje nummer 12 zit een treasures of asia shampoo van 30 ML, wat ik jammer vind ik dat er 2 soorten shampoo’s inzitten maar eigenlijk geen conditioner inzit dus ik had achter dit deurtje liever een conditioner gehad.

In deurtje nummer 13 zit een timeless delight bath salt en deurtje nummer 14 heeft een heerlijke shower puff, deze vind ik echt heerlijk om mee te douchen! Deurtje nummer 15 bevat ook weer een bodyscrub maar dan van timeless delight 50 ML. Het laatste deurtje van de tweede ronde bevat een limited edition hand cream van 50 ML.

 

spa adventskalender spa adventskalender spa adventskalender spa adventskalender

 

SPA adventskalender Unboxing dag 17 t/m dag 24

De laatste ronde van deze unboxing begint met deurtje nummer 17 waar een marvelous summer shower gel 50 ML inzit. Deur nummer 18 bevat een nagelvijl en heel toepasselijk bevat deur nummer 19 een marvelous summer foot cream 50 ML. Ik vind het zelf erg fijn om mijn voeten te verzorgen dus ga dit zeker lekker gebruiken. Deur nummer 20 kan ik helaas niet zelf gebruiken omdat ik geen bad heb, maar dit deurtje bevat dus een bath bomb. Het volgende deurtje ben ik wel heel enthousiast over dit is namelijk een treasures of asia face wash 30 ML. Deur nummer 22 bevat een limited edition body cream 50 ML en deur nummer 23 bevat een timeless delight shower gel 50 ML. Het allerlaatste deurtje wordt ook afgesloten met een limited edition namelijk een body mist van 30 ML.

spa adventskalender spa adventskalender spa adventskalender spa adventskalender

 

Ik vind de adventskalender zelf erg leuk en vind het de prijs ook absoluut waard. De meeste producten bevatten een inhoud van 50 ML wat ook altijd wel mijn voorkeur heeft in een adventskalender. Een aantal producten kan ik niet gebruiken omdat ik geen bad heb, maar het heet ook een bath & body kalender dus dit wist ik vooraf al. Deze producten ga ik tijdens mijn eigen advent give away verloten onder mijn volgers/lezers! Bekijk ook zeker even de DM adventskalender blog terug!

 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: