Na de uncovered4 collectie waren er een aantal kleurrijke collecties uitgekomen zoals de pastel tinten uit de lollypop collectie en de zomerse felle kleuren uit de miami vibe collectie. De nieuwe collectie uncovered5 bestaat uit mooie neutrale tinten zoals licht roze en en neutrale paarse kleur. Kijk snel mee naar de nieuwe kleuren!

 

N274 Pale Pink

Pale Pink is de eerste kleur uit de nieuwe uncovered5 collectie en misschien ook wel de kleur die ik het mooist vind. De kleur is erg mooi neutraal en erg zacht roze en daardoor erg makkelijk draagbaar.

 

 Uncovered5Uncovered5

 

N275 Fresh Pink

Fresh Pink is een mooi roze kleur maar dan met een diepere en warmere ondertoon. De kleur is erg mooi neutraal waardoor je het makkelijk met kleding kunt combineren.

 

Uncovered5Uncovered5  

 

N276 Powdered Mauve

Powdered Mauve is een mooie neutrale kleur uit de uncovered5 collectie met een paarse ondertoon. Dit zie je ook erg duidelijk terug in de swatches en vind ik persoonlijk erg mooi.

F

Uncovered5Uncovered5  

 

N277 Neutral Lavender

Neutral lavender is een mooie paarse kleur met een warme ondertoon. Deze kleur doet mij ook denken aan de fellere kleur N118 Lavender Purple, deze kleur draag ik ook erg graag. Mocht je een zachtere lavender willen past deze weer mooi bij jou.

 

Uncovered5Uncovered5

 

N278 Moody Mauve

Moody Mauve is de donkerste kleur uit de uncovered5 collectie. Ik vind deze kleur erg mooi bij deze periode van het jaar passen maar kan eigenlijk ook het gehele jaar gedragen worden. Op het moment typen draag ik deze kleur ook nog steeds!

 

Uncovered5Uncovered5

 

Pink Gellac

De nagellakken van Pink Gellac zijn erg gemakkelijk aan te brengen met een paar simpele stappen. Je kunt de kleuren eventueel zelf opbouwen door voor 1 laag of 2 lagen te kiezen. Voor mijn swatches heb ik de base extend gebruikt, 1 laag van de kleur en 1 laag van de matte topcoat. Het blijft voor ca 12-14 dagen mooi zitten en mocht je eerder van kleur willen veranderen is het makkelijk te verwijderen. Per kleur betaal je €15,- Momenteel zijn er ook een aantal kleuren in de aanbieding behalve de nieuwe collectie.

 

Uncovered5Uncovered5

 

Wat is jou favoriete kleur uit deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

6 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: