Na mijn vorige Anastasia Beverly Hills holiday liquid lipstick set ben ik helemaal into de liquid lipsticks van ABH. Daarom kocht ik laatst het undress liquid lipstick set 4 delig met 1 lipgloss erbij. Dit set was misschien iets duurder €50,- dan wat ik voor het vorige set heb betaald maar ik wilde deze graag erbij omdat de kleuren meer draagbaar zijn.

 

Undressed

Het undressed set bevat uit 5 limited edition kleuren waarvan 4 een liquid lipstick zijn en 1 een lipgloss. Ik heb het set voornamelijk gekocht voor de 3 matte liquid lipsticks welke erin zetten en omdat het allemaal nude kleuren zijn. Deze draag ik het liefst dagelijks!

Sinds het vorige set van Anastasia Beverly Hills het holiday liquid lipstick set ben ik fan geworden van de liquid lipsticks en ook deze stellen zeker niet teleur. De kleuren hebben een mooie volle dekking met een goede pigmentatie, de kleuren drogen mooi/snel op en geven geen droog/trekkerig gevoel. Ik hoef niet tot bijna niet bij te werken tussendoor want de liquid lipsticks zijn ook longlasting!

 

undressed

 

Beaming

Beaming is een liquid lipstick met een met metallic pink effect hierin. Dit zie je op de pols swatch minder goed maar op de lip swatch erg goed.

 

undressedundressed

 

Peachy

De naam Peachy doet al voormoeden dat het een orange ondertoon heeft. De Peachy liquid lipstick heeft een matte afwerking. Met deze kleur ben ik super blij!

 

undressed undressed

 

 

Sand

Sand is een liquid lipstick welke een afwerking zoals een butterscotch heeft. Nu hou ik daar zelf niet van maar van deze sand kleur met matte afwerking wel!

 

undressedundressed

 

On mute

De laatste liquid lipstick is On mute, deze kleur heeft een matte afwerkinging met een vrij donkere bruine kleur. Op de pols swatch vond ik de kleur iets donkerder dan mijn wens maar op de lip swatch vind ik de kleur echt prachtig.

 

undressedundressed

 

Summer vibes

Als laatste de summer vibes lipgloss. De lipgloss heeft een licht roze peachy afwerking en ruikt licht naar vanille. Ondanks dat ik de lipgloss erg mooi vind wist ik vooraf al dat ik deze zou verkopen omdat ik namelijk liever liquid lipsticks draag. (Voor de lip swatch heb ik dan ook natuurlijk een ander kwastje gebruikt omdat ik deze wel in de review wilde laten zien). Het gehele set is onder andere bij Beautybay te koop (The Make Up Spot is momenteel uitverkocht)

 

undressed undressed

 

Welke kleur vind jij het mooist?

 

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: