Unicorn shave butter Mallows beauty

Ik was vanaf het moment dat ik deze Unicorn shave butter bij Boozyshop zag gelijk benieuwd. Helaas was deze al direct uitverkocht maar met de restock sloeg ik gelijk toe. Ben je ook zo benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

Mallows Beauty – Unicorn shave butter

Het merk Mallows Beauty was mij nog niet bekend. Maar sinds ik deze Unicorn shave butter zag bij de Boozyshop is het merk mij zeker wel opgevallen en heeft het mij benieuwd gemaakt naar meer producten waaronder maskers. Maar eerst nu even de aandacht v oor deze shave butter! Het product is gemaakt in de UK en de verpakking ziet er allereerst al heerlijk girly uit. Maar wanneer je de deksel opent komt een prachtige Unicorn butter tevoorschijn welke heerlijk glitter en ook nog eens heerlijk ruikt. Een fullsize verpakking kost €15,49 en is onder andere te koop bij de Boozyshop.

 

Unicorn shave butter

 

Hoe gebruik je de shave butter?

Er wordt geadviseerd om voor het scheren eerst een scrub te gebruiken bijvoorbeeld de watermeloen scrub van Mallows Beauty. Hierna gebruik je de shave butter en kun je gaan scheren met een heerlijk luxueus en zacht gevoel. Na het afwassen kun je huid natuurlijk ook nog verzorgen met een body butter. En dit doe ik zelf ook altijd graag na het douchen. Door het gebruik van deze heerlijke shave butter zou je huid niet geïrriteerd raken en zou je ook geen last moeten hebben van scheerbultjes. Bovendien is de shave butter ook nog eens vegan & cruelty free. Het product is regelmatig uitverkocht bij de Boozyshop dus hou het zeker in de gaten.

 

Unicorn shave butter

 

Wat is er dan zo fijn aan deze shave butter ten opzichte van een gewone scheerschuim? Naast het natuurlijk gewoon een luxueus products is en er ook nog eens heerlijk uitziet en heerlijk ruikt levert het zeker wel voordelen op. Ik gebruik dit bijvoorbeeld het liefst voor het scheren van de intieme zones en heb dan na het scheren geen last meer van jeuk of scheerbultjes maar gewoon een heerlijk glad effect. Je heb erg weinig nodig van het product en het scheert de haartjes onwijs gemakkelijk weg. Ik ben hier zo onwijs blij mee!!

 

Unicorn shave butter

 

Zou jij de unicorn shave butter willen uitproberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.