Unlock your creativity palette P.Louise

Ik ben onwijs fan van de P.Louise eyeshadow bases. Maar ik hoor ook heel erg veel goeds over de andere producten. Ik wilde daarom eens graag een eyeshadow palette uitproberen en mijn oog viel op dit geweldige dubbele eyeshadow palette… Kom je gezellig meelezen?

 

Unlock your creativity eyeshadow palette

Het eerste palette wat ik kocht was het Unlock your creativity eyeshadow palette. Het palette trok gelijk mijn oog door de geweldige verpakking maar ook de kleuren binnenin zien er geweldig uit. Dat het dan ook nog eens een dubbel eyeshadow palette is, dat is helemaal mooi meegenomen. Voor maar liefst €41,95 bij P.Louise zelf is dit geweldige palette met maar liefst 36 pan oogschaduw al van jou! Hieronder dan ook even een foto dump omdat ik gewoon niet kon kiezen uit alle foto’s van dit geweldige palette…

 

Unlock your CreativityUnlock your CreativityUnlock your CreativityUnlock your CreativityUnlock your CreativityUnlock your CreativityUnlock your CreativityUnlock your CreativityUnlock your CreativityUnlock your Creativity

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Release, Your Door, True Talent, Cell-Fie, Captivate en Unbounded. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Fresh Start, Artistry, Free Yourself, Unleashed, Extraordinary en Master. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Create, Liberate, Entrance, Discovery, No Doubts en Pick The Lock.

 

 

Deze eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Got The Key, Opportunity, Fearless, First Page, Positivi-Key en Imagination. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Unlocked, Limitless, Potential, Commit, Breakthrough en Bars. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Open Up, Vault, Secure, Unchain, Motivation en Access. Wat mij later eigenlijk pas opviel is dat echt alle kleuren matte zijn. Ergens vind ik dit ook wel fijn want nu kun je gewoon met een enorme hoeveelheid aan mattes zo creatief worden als je wilt zijn.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik begonnen met de kleuren Unbounded en Pick The Lock, hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. Deze heb ik opgevuld met de kleuren Unbounded, Cell-Fie, Pick The Lock, No Doubts en Discovery. Ik ben echt onwijs tevreden met deze eerste make-up look. De kleuren zijn zo goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Plus door alle mattes zijn de combinaties en mogelijkheden gewoon onmogelijk. Wat mij betreft is dit een dikke aanbeveling!!

 

Unlock your CreativityUnlock your Creativity Unlock your CreativityUnlock your Creativity

 

Wat vind jij van het P.louise Unlock your Creativity eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.