Ik heb al zo lang zitten wachten op dit palette in Nederland dat ik hem eind mei uiteindelijk maar in Duitsland besteld heb. Ik ben een onwijs blij kind met het palette dat ik gelijk het weekend erna al swatches gemaakt heb en afgelopen weekend mijn eerste make-up look ermee.

 

Urban Decay beached palette

Het palette betreft een limited-edition versie en is geïnspireerd op de stranden van Zuid Californië met de mooie palmbomen. Het design van de palette en de prachtige kleuren geeft je gelijk een vakantie gevoel! Daarnaast zijn de tinten met een zodanig formule gemaakt dat het een langdurig kleurresultaat geeft zelfs bij tropische temperaturen. De kleuren hebben een fluweelzachte textuur, zijn rijk aan kleurresultaten en gemakkelijk te blenden. Bovendien bevatten de kleuren een formule waar het hoogwaardige pigment lang blijft zitten.

 

urban decay beached urban decay beached urban decay beached

 

De kleuren

Het palette bevat 8 prachtige kleuren in diverse tinten:

 • Salt
 • Blaze
 • Heatwave
 • Daybreak
 • 16th street
 • Double dip
 • Plunge
 • Wedge

 

urban decay beached urban decay beached

 

Swatches

urban decay beached urban decay beached

 

Make-up look

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt:

Essence gym proof primer

NYC foundation 001

Urban Decay Beached palette kleuren: Heatwave, Daybreak, 16th Streat, Double dip & Plunge

False lashes van house of lases: natural

Ofra Nikkietutorials long lasting liquid lipstick: Spell

Ofra Nikkietutorials everglow highlighter

Haar: L’oreal stylista beachwave mist

 

 

Bij het schrijven van deze blog (15 juni) kom ik er dus achter dat het palette nu ook te koop is bij Ici Paris (Nederland).

Het palette heeft een mooie prijs van €38,50 wat ik zeker niet verkeerd vind voor een Urban Decay palette. Dit is ook wat ik ervoor betaald heb in Duitsland (met nog €5 verzendkosten erbij). Op mijn Instagram zullen zeker nog meer foto’s van make-up looks met dit palette voorbij komen. De volgende look die ik in gedachten heb is een combinatie van de bruintinten in het palette: Salt, Blaze, Daybreak, 16th ST en Wedge.

 

Wat vinden jullie van het palette en van de make-up look ermee?

30 Reacties

 1. Wat heb je er een prachtige look mee gemaakt! Super als je dat kan. Ik ben er niet handig mee haha

 2. Ik vind het bij anderen altijd heel mooi staan, maar zelf ben ik niet zo van de oogschaduw (behalve als een visagiste het bij mij opbrengt, hahaha). Met een palette maak je mij ook niet heel blij. Een jaartje terug heb ik een heel mooi palette ontvangen van l’Oréal (in een goodiebag) maar die zit serieus gewoon nog dicht…

 3. Ik vind het oprecht prachtig! Ik houd van kleurtjes en dit is echt heel mooi!

 4. Wauw wat een prachtig palette. Was hem al bij veel andere bloggers tegen gekomen maar nog niet de swatches of een make-uplook. Erg leuk gedaan.

 5. ik heb amper make-up maar mijn ruban decay palette kan ik niet missen, deze lijkt me ook echt mooi!

 6. Ik houd van blauwe oogschaduw, vooral bij bruine ogen. UD heeft mooie paletten, zo ben ik weg van het Naked 3 Palette (ideaal voor romantische looks en bruidjes) en de Naked Heat. Mooie warme kleuren, zelfs in de zomer.

 7. Wat een prachtige kleuren ik vind de blauwe kleuren iets minder goed passen bij de rest, ondanks dat ik ze wel heel mooi vind. Maar ik denk wel dat als ze die er noet bij hadden gedaan dat het palette te veel zou lijken op Naked Heat.

 8. Een prachtig pallette! Alleen zou ik de blauwe tinten niet gebruiken voor mezelf denk ik…. terwijl jij er wel een prachtige look mee hebt gemaakt!

 9. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik normaal nooit blauwe oogschaduw gebruik maar deze is gewoon zo mooi dat het gewoon ook echt leuk staat

 10. ooh wat een prachtige kleuren!
  mooie look ook heb je gemaakt.
  Ik heb onlangs eindelijk het Huda Desert Dusk palette gekocht, ook zooo blij mee. Zeker als je er al een lang tijd op aan het wachten bent

 11. Het staat je echt prachtig! Ik denk dat deze kleuren niet iets voor mij zijn maar misschien moet je het ook wel eens een keer proberen. 🙂

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: