Ursula Disney villains palette van Catrice

Het Ursula palette is uit de Catrice Disney villains reeks is toch eigenlijk wel echt een beauty. Gister kwam mijn eerste review over deze villains reeks online met het Evil Queen palette. En vandaag laat ik het Ursula palette en de lipstick zien. Lees je mee?

 

Ursula palette

Het Ursula palette sprak mij voornamelijk aan vanwege alle paarse kleuren welke erin zaten. Maar ook de oranje/bruine kant blijkt eigenlijk heel erg mooi te zijn. Ook dit palette bevat weer 16 pan waarvan een ruime keuze uit mattes, shimmers en twee loose glitters. Eigenlijk had ik het ook wel leuk gevonden om een paarse loose glitter erin te hebben omdat de zilveren ook al in het volgende Maleficent palette zit.

 

UrsulaUrsula UrsulaUrsula UrsulaUrsula UrsulaUrsula

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Conch, Voice, Greed en Exile. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Cave, Sea Witch (loose glitter), Jetsam en Octopus. De derde rij swatches bevat de kleuren: Hideous, Moray, Ocean (loose glitter) en Wave. De vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren: Villainous, Darkness, Flotsam en Tentacle. Ik ben over de meeste swatches wel erg tevreden. Maar ik ben wel teleurgesteld over de laatste twee kleuren in de laatste rij Flotsam en Tentacle. Ik had namelijk in mijn hoofd om hier een hele mooi paarse met zilveren look mee te gaan maken. Maar zowel met het swatchen als met het make-uppen gebeurde er vrij weinig met deze kleur. Terwijl de paarse kleur Wave weer onwijs gaaf is!

 

 

Ursula lipstick

De Ursula lipstick lijkt op het eerste variant wat naturel maar met een perzik achtige ondertoon. Dit is voornamelijk goed te zien op de pols swatch en de lip swatch.

 

UrsulaUrsula

 

Swatches

Het swatchen van deze lipsticks gaat eigenlijk erg eenvoudig. Ik ben eigenlijk wel erg tevreden over de pigmentatie van deze lipsticks en het zijn ook alledrie wel kleuren welke ik zo zou dragen. De lipstick uit de Ursula collectie is wat perzik/oranje achtig maar dit vind ik wel erg goed passen bij de kleuren uit het bovenste gedeelte van het palette. Wat mij betreft dus zeker een goede keuze van Catrice.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Cave (matte), Hideous (matte), Creed (matte) en Sea witch (loose glitter) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Darkness (matte), Tentacle (matte), Wave (matte) en Ocean (loose glitter) gebruikt. Mijn eerste look zou gemakkelijk dagelijks draagbaar zijn en de lipstick past er echt perfect bij! Mijn tweede look zou ik persoonlijk ook wel dagelijks dragen. Ik draag roze/paars wel vaker dagelijks en het past ook mooi bij mijn groene ogen. Wat mij betreft ook wel een van mijn mooiste simpele looks.

 

 

Wat vind jij van het Ursula palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.