Ursula eyeshadow palette Essence Villains

Yah! Het is weer zover een nieuwe Disney Villains collectie van Essence. Ik kocht alledrie de nieuwe oogschaduw palettes en begin vandaag met het Ursula eyeshadow palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Ursula eyeshadow palette

Het Ursula eyeshadow palette is het eerste nieuwe oogschaduw palette van de nieuwste Essence Disney villains collectie. Het oogschaduw palette bevat een aantal nudes maar vooral purples en daar ben ik zelf heel erg blij mee. De paarse kleuren in het palette zijn mooi zacht en trekken zeker wel het oog in het algeheel. Het Ursula palette bevat maar liefst 14 pan aan mattes en shimmers voor maar liefst €10,95. Je vind het palette onder andere bij de online webshop Boozyshop (hier bestel ik zelf vaak mijn hauls).

 

Ursula eyeshadow paletteUrsula eyeshadow palette Ursula eyeshadow paletteUrsula eyeshadow palette Ursula eyeshadow paletteUrsula eyeshadow palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat van boven naar beneden de volgende kleuren: Promises, Cecaelia, Powerful en Shells. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: A Lovely Mess, Living Garden, Misery, Octopus, Black Magic en Eel. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Atlantica, Fervent, Trouble Maker en Vanessa. Op het eerste blik zien de swatches er best goed uit. De paarse kleuren steken wel echt uit dus deze wil ik zeker gaan gebruiken!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met een base blend met de kleuren Shells (matte) en Trouble Maker (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. In de cut crease heb ik de kleuren Octopus (matte), Misery (matte) en de kleuren Powerful (shimmer) en Cecaelia (shimmer) gebruikt. Net onder mijn wenkbrauwen heb ik wat van de kleur Promises (shimmer) aangebracht. Deze kleur is daar echt perfect voor! Ik ben onwijs tevreden over de pigmentatie en de blending van de mattes! De twee paarse shimmers die ik had gebruikt vond ik helaas iets tegenvallen.

 

Ursula eyeshadow paletteUrsula eyeshadow palette Ursula eyeshadow paletteUrsula eyeshadow palette

 

Wat vind jij van het Ursula eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.