Beauty,  Hair,  Shoppen,  Vegan

Urtekram kokos haarolie

Urtekram behoort zeker tot een van mijn favoriete merken, ik heb al ruim 20 verschillende producten uitgeprobeerd waarvan ik een aantal nu standaard gebruik. Mijn haar is erg belangrijk voor mij om goed te onderhouden en daarom was ik ook erg benieuwd naar deze haar olie. Natuurlijk heb ik voor kokos gekozen omdat dit een van mijn favoriete geur is.

 

Kokos haarolie

Deze haarolie bevat een unieke mengsel van amandel-, jojoba en broccolizaadolie (biologisch). Dit zorgt samen met de kokosolieproducten voor dat het haar weer gaat glanzen en het voedt tegelijk ook het haar. De haarolie is geschikt voor normaal haar, droog haar maar ook beschadigd haar. Sinds mijn zwangerschap zijn mijn punten want stugger en droger geworden, dus ik was erg benieuwd wat deze haarolie daarvoor zou kunnen doen.

 

kokos haarolie

 

Ik gebruik normaal gesproken niet graag een haarolie, maar kies dan liever voor een leave-on conditioner. Maar dit is omdat ik de meeste haarolie producten altijd te vettig vind, ook al gebruik ik maar een paar druppeltjes.

 

kokos haarolie

 

 

 

kokos haarolie

 

Benieuwd naar andere Urtekram reviews? Lees dan ook zeker de Urtekram body balm, Urtekram rose body scrub, Urtekram nettle/brown/tea tree shampoo blogs.

Wat gebruik jij het liefste voor je haar?

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: