Ben je nog last minute op zoek naar een Vaderdag cadeau? Wil je wellicht eerst wat inspiratie opdoen voor een leuk vaderdag cadeau? Ik heb twee cadeau voorbeelden voor zowel mijn man (namens Isabelle) en voor mijn vader (namens mij en Isabelle). Kom je gezellig meelezen?

 

Best dad ever – gegrafeerde serveerplank

Bij de online webshop DRKS kun je terecht voor een hoop leuke Vaderdag cadeaus. Het leuke aan deze cadeaus zijn is dat je ze (bijna) allemaal kunt personaliseren door een gratis gravering erop te laten zetten. Voor mijn vader en dus de opa van Isabelle koos ik voor de houten serveerplank. Dit omdat mijn ouders net zoals mij ook gek zijn op houten producten. Bovendien vond ik de plank er erg leuk uitzien om als ontbijtplank of als borrelplank te gebruiken en dit past ook zeker wel bij mijn vader. De standaard gravering die erop staat is ”best dad ever” de gravering welke ik erbij heb laten zetten is ”& Opa Andreas” omdat ik deze ook namens Isabelle wilde geven. Ik vind de plank er erg mooi en kwalitatief uitzien. De plank heeft de afmetingen van ca 25 x 19 cm en is ca 1,5 cm dik. De serveerplank is te koop bij DRKS voor €24,95.

Vaderdag

 

Leren mannen armband gegrafeerd

Voor mijn man en de vader van Isabelle koos ik de graveerbare leren mannen armband uit. Deze stoere armband is gemaakt van gevlochten PU leer. Je kunt ervoor kiezen om deze armband gratis te laten graveren en kunt hierbij kiezen om zowel de binnenkant als de buitenkant te laten graveren. Ik heb ervoor gekozen om beide te laten graveren. Zo heb ik aan de buitenkant de naam van onze dochter Isabelle laten zetten. En aan de binnenkant staat haar geboortedatum 26-03-2019. Als kers op de taart heb ik in het doosje een persoonlijke tekst laten drukken met ”Fijne Vaderdag lieve papa! Liefs, Isabelle”.

Je kunt voor de armband kiezen uit twee verschillende maten voor een polsomtrek van ca 15-17,5 cm is de armband ca 20 cm lang en voor een polsomtrek van ca 18 en 20 cm is de armband ca 22 cm lang. Bij ons in Oostenrijk was Vaderdag vorige week dus mijn man heeft het cadeau al gezien en was er erg blij mee! Wat ons betreft dus zeker een aanrader! De armband kost €34,90 bij DRKS.

 

Vaderdag Vaderdag

 

Heb jij al een Vaderdag cadeau besteld? Zoja, wat?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

7 Reacties

  1. Helaas geen vader of schoonvader meer waar ik een cadeau voor zou kunnen bestellen. Maar mijn kinderen hebben voor hun vader wel hele cadeaus weten te scoren.

  2. Mijn vader liet niet zo subtiel weten dat hij een vlees thermometer voor op de bbq wilde. Hij is heel blij nu.

  3. Voor een vaderdag cadeau is het inmiddels iets te laat. (of heel erg vroeg, net hoe je het bekijkt…) Maar dit zijn twee leuke cadeau’s om te geven. Wat ik lek vind is dat je ze kunt personaliseren door er iets in te graveren. Zo krijgt het een personal touch. Voor de kids extra leuk als ze pa met een armband zien lopen waarop hun naam of initialen vermeld staat.

  4. Leuke tips! Al heeft vaderdag voor mij dit jaar een zwart randje: het is namelijk de eerste vaderdag zonder m’n vader.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: