Omdat het vandaag valentijn is, heb ik besloten om een extra blog voor jullie te schrijven. En toevallig vond ik hier ook nog eens het perfecte product voor. Namelijk het valentijn sweetheart masker van de Hema.

 

Het valentijn sweetheart masker is een limited edition

Het valentijn sweetheart masker is een reinigend gezichtsmasker welke beloofd de huid te ontspannen en ontstressen door een combinatie van rode klei en jasmijn. Het masker moet aangebracht worden op een nog vochtige gereinigde huid. Hierna laat je het masker 10-15 minuten inwerken waarna je het afspoelt.

 

valentijn

 

Mijn vorige Hema masker review: Go with the flow had ik wat uitslag gekregen

Dus ik twijfelde of mijn huid wel tegen de Hema maskers kon. Gezien ik er ook al een aantal geprobeerd heb zonder problemen, besloot ik om ‘m gewoon alsnog te proberen. Het masker heeft een mooie zachtroze/babyroze kleur. Bij het opbrengen voelde ik het masker gelijk wat warm worden, maar uiteindelijk viel het erg mee hoe warm het masker werd. Het masker begon wel bij 10 minuten te druppen, dus heb ik ‘m verwijderd. Let op dat het wat kan afgeven op je washandje dus spoel die daarna gelijk goed uit als je geen roze vlekken erop wilt houden.

 

Mijn huid voelde wel heerlijk zacht

Ook had ik een paar kleine onzuiverheden die daarna los gekomen zijn of minder zichtbaar waren. Is het een masker wat ik opnieuw zou gebruiken? Ik weet niet of het masker nog eens in de collectie terugkomt omdat het een limited edition trof. Maar ik zou het masker zeker nog een keer gebruiken.

 

Het masker bevat de volgende ingrediënten:

Propylene glycol * Zeolite * Kaolin * Glycerin * Cetyl hydroxyethylcellulose * Parfum * Cocos nucifera oil * Limone * Jasminum officinale flower extract * Panax ginseng root extract * Citrus grandis peel oil * Cereus grandiflorus flower extract * Juglans regia seed extract * Oenothera blennis oil * Citrus aurantifolia peel oil * CI-16035 *

 

valentijn

 

Het masker is een verpakking voor eenmalig gebruik van 10ml en kost €1,75 bij de Hema

Heb jij nog leuke valentijnsplannen?

22 Reacties

  1. Zo jammer dat je van het vorige maskertje uitslag kreeg. Gelukkig bevalt deze je beter. Ook goed dat je duidelijke instructies geeft ivm het aanbrengen en het verwijderen van het masker. Jammer dat het limited edition is, anders had ik het ook wel eens getest 🙂

  2. Leuk dat ze het zo in kleine verpakkingen verkopen en dat je het kan testen zonder dat je met een hele hoop blijft zitten als het niet zo je ding is 🙂

  3. Ik hou wel van heating masks! Ik ga er ook eens achter kijken denk k mss vind ik hem

  4. Onze plannen voor Valentijn: zometeen lekker met Ben&Jerries en FRIENDS op de bank 😉
    En wat grappig dat het masker uit zichzelf warm wordt, dat lijkt me een heel apart gevoel

  5. De maskers van Hema heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, de verpakking ziet er wel leuk uit! Voor die prijs kan ik ze de volgende keer best meenemen om te testen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: