Valentines Day Glossybox limited edition

Zoals Miley Cyrus al zingt I can buy myself flowers. Dus dan kan ik voor mezelf ook deze Valentines day limited edition Glossybox bestellen… Benieuwd naar de inhoud? Kom dan gezellig meelezen…

 

Huda Beauty GloWish blush powder

Wat ik super leuk vind aan de limited edition beautyboxen zoals deze Valentines Day box van Glossybox is dat iedereen dezelfde inhoud zijn. Je hoeft dus niet teleurgesteld te zijn als je zoiets fantastisch als deze Huda Beauty blush powder misloopt. En eerlijk gezegd wist ik al dat deze erin zou zitten door de sneak peeks en is dit ook wel een van de redenen dat ik deze box besteld heb. Ik heb namelijk alle palettes al maar nu ben ik ook heel erg benieuwd naar andere items van het merk. De blush (2,5g) heeft een loss verkoopwaarde van €22,-.

 

Valentines Day

 

Nevernot massagekaars

Deze kaars is wel heel erg interessant je kunt het namelijk voor een heerlijke geur gebruiken maar wanneer je de kaars ca 15 minuten laat afkoelen kun je warme olie van de wax gebruiken als massage olie. Maar je kunt het ook als parfum gebruiken op je hals en polsen. Hier ben ik dus wel heel erg benieuwd naar! De kaars heeft een losse verkoopwaarde van €34,-.

 

Valentines Day

 

Junglueck BHA peeling

Ik heb zelf niet zo last van onzuiverheden en gebruik daarom niet zo graag BHA producten. Mocht je last hebben van bijv mee eters kun je deze peeling tweemaal per week aanbrengen. Een fullsize verpakking van 100ml heeft een losse verkoopwaarde van €39,-.

 

 

Luvia Cosmetics blush brush

Ik ben niet zo heel erg van losse brushes maar de brushes van het merk Luvia Cosmetics bevallen tot nu toe wel erg goed. Zo zaten deze ook in de adventskalender van vorig jaar. En omdat er in deze box een blush zit is de blush brush ook zeker goedgekeurd. De losse verkoopwaarde van de brush is €15,-.

 

Valentines Day

 

Monu skincare beauty balm

Volgens mij heb ik deze beauty balm laatst ook ergens in een beautybox gehad maar ik weet nou niet of het ook Glossybox was of dat het de Lookfantastic beautybox was. Hoe dan ook een beauty balm is altijd wel welkom. De losse verkoopwaarde van een 50ml verpakking ligt bij €50,-.

 

Valentines Day

 

Ciate London mini wonderwand mascara

Het merk Ciate London bevalt mij ook altijd wel goed dus ik vind het leuk hier weer eens iets van te zien. Een mini mascara vind ik zelf erg handig voor de onderste wimpers maar ook om mee te nemen op vakantie. Ik ga deze mini wonderwand mascara dus zeker wel gebruiken. De losse verkoopwaarde van de mini ligt bij €10,- en de fullsize mascara kost €21,-.

 

 

Schwarzkopf Fibre clinix hydrate shampoo

Wat is het eigenlijk lang geleden dat ik iets van Schwarzkopf heb geprobeerd. Ik moet zeggen dat de nieuwe producten wel erg meegaand met de tijd zijn en er qua looks al heel erg goed uitzien. Ik ga de shampoo zeker wel gebruiken ook aangezien deze vrij is van SLS en SLES sulfaten. De mini 50 ml heeft een losse verkoopwaarde van €4,70 en de fullsize variant van 300 ml is verkrijgbaar voor €27,50.

 

Valentines Day

 

The balm liquid lipstick

Het merk The Balm spreekt mij eigenlijk nooit zo aan om er echt zelf iets van te kopen. Toch vind ik het weleens leuk om op deze manier iets van het merk uit te kunnen proberen een een liquid lipstick sla ik eigenlijk nooit uit de weg. Ik ben zeker wel benieuwd hoe deze gaat bevallen! De losse verkoopwaarde van de mini is €6,- en de fullsize variant kost €17,-.

 

Valentines Day

 

111Skin de puffing eye mask

Een eye mask sla ik ook zeker nooit uit de weg en deze lijkt mij ook wel heel erg interessant. Toch weet ik niet of ik deze zelf zou aanschaffen omdat ik de losse verkoopwaarde van het masker €15,- best prijzig vind. Daarom is juist leuk om een product als dit in een box zoals deze Valentines Day limited edition te mogen testen.

 

 

Welk product zou jij het liefst willen ontvangen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.