Een tijdje geleden kreeg ik op een event van Care onder andere deze Vamp mascara & multiplay eyeliner van Pupa Milano. Pupa Milano is een van mijn favoriete merken en zeker als het om matte lipsticks gaat. Ik ben dus benieuwd naar deze mascara en eyeliner van hun.

 

Vamp mascara

De Pupa Milano Vamp mascara is een zwarte mascara die de wimpers een explosief effect geeft door de wimpers een volle en intense volume te geven. De maxi ultra zachte borstel gecombineerd met de rijke textuur zou zorgen voor mooie volle, gekrulde en vooral verleidelijke wimpers. De mascara is te koop voor ca €18,-

De verpakking van de mascara ziet er leuk uit, iets wat mij in de winkel eigenlijk ook wel zou opvallen tussen meerdere mascara’s. Wat mij wel gelijk opvalt wanneer ik het borsteltje eruit haal is dat de mascara onwijs nat is. Ik moet dus echt wel voor het gebruik wat mascara aan de randen vegen zodat het niet een vette natte en dikke kliederboel op mijn wimpers is. Dit vind ik helaas wel een nadeel aan deze mascara. Eerlijk gezegd vind ik het heel jammer dat de mascara wat tegenviel, maar helaas kan niet altijd alles positief zijn. En ik blijf wel graag eerlijk in mijn reviews.

Hoe gebruik je mascara? Ik gebruik vooraf vaak een wimperkruller waarna ik de mascara vanaf de aanzet naar het einde meerdere malen strijk als het ware. Het mascara borsteltje haal ik altijd met draaiende bewegingen eruit. Vroeger ”pompte” ik altijd mijn mascara maar dan komt er dus lucht bij wat slecht is voor je mascara! Doe dit dus absoluut niet!

 

Vamp mascaravamp mascara

 

Multiplay eyeliner

De multiplay eyeliner is een 3 in een potlood. Je kunt het gebruiken als Kohl, als eyeliner en als oogschaduw! Super handig dus! De potlood bevat een latex applicator aan de andere kant waarmee je het als een oogschaduw kan verspreiden. Zelf ligt mijn keuze echt bij het gebruik als een eyeliner. De potlood is zeker goed gepigmenteerd met een dun lijntje heb je echt al een gewenst effect. Ik gebruik zelf niet veel eyeliner maar wil mij er wel meer in gaan verdiepen. Wellicht dat deze multiplay eyeliner nog een keer in een instagram look voorbij zal komen.  De advies verkoopprijs is ca €12,-

 

vamp mascaravamp mascara

 

Wat is jouw favoriete mascara en/of eyeliner ?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

  1. Ja het is echt super lastig omdat het borsteltje gewoon echt veels te nat is. Moet ook allemaal restantjes wegvegen om de wimpers heen

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: