De zoektocht naar de juiste mascara kan lang duren. Ik probeer regelmatig een nieuwe mascara uit in de hoop een wondermascara te vinden. Tot nu toe heb ik toch al aardig wat goede maar ook zeer slechte mascara’s gevonden. Ben je benieuwd waar deze Vamp! mascara van Pupa Milano bij hoort? Lees dan mee verder…

 

Vamp! mascara Pupa Milano

Ik hoor altijd veel goeds over de Vamp! mascara van Pupa Milano. Uiteraard heb ik al een aantal producten van Pupa Milano in mijn make-up stash maar een mascara zit daar nog niet bij. De vorige mascara die ik had was namelijk erg nat en deed voor mij helaas vrij weinig. Uiteraard is een mascara voor iedereen heel erg verschillend waar de een wonderen doet merkt de ander er niks van. Maar ik vind het wel altijd leuk om uit te proberen en misschien wel de wonder mascara tegen te komen. Het merk Pupa Milano kun je kopen op de website van Pupa zelf of via een van de verkooppunten. Deze kun je ook via de website opzoeken, dit zijn meestal beautysalons.

 

Vamp!Vamp! Vamp!Vamp!Vamp!Vamp!

 

Voor-Na foto’s

Op de Voor-Na foto’s heb ik alleen nog een ooglook met base op en mijn wenkbrauwen gedaan. Verder heb ik nog niks gebruikt. Op de eerste twee foto’s zie je mijn wimpers voor de mascara. Op de laatste twee foto’s zie je mijn wimpers na de mascara. Er is wel overduidelijk veel verschil te zien. En eerlijk gezegd vond ik het in het echt nog mooier/beter eruit zien dan ik kon vastleggen. De mascara roller werkt erg fijn en ik heb in totaal 2 laagjes aangebracht. Ik ga deze mascara de komende tijd zeker vaker gebruiken en kijken of ik na 3 maanden een nieuwe ga kopen. Maar waarschijnlijk wel.

 

 

Wat is jouw favoriete mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: