Soms vind je super goede producten bij de Action voor de meest lage prijzen. Deze face & body soap van amper €1,- is ook weer aanzienlijk goedkoper dan de meeste bars. Lees je mee?

 

Face & body soap vegan

Ik gebruik regelmatig face & body soap bars maar eigenlijk voornamelijk voor het gezicht. Bij de Action kwam ik deze nieuwe Vegan variant tegen van The Beauty Dept. Maar ik kwam ook nog vier andere soorten tegen van Aromacology. Deze komen eerdaags in een aparte review. Deze face & body soap van The Beauty Dept bevat onder andere Rozenextracten, Vitamine E en Shea butter.

Het is natuurlijk te gebruiken voor het gezicht en het lichaam maar ik vind het niet meer fijn om het op mijn gezicht te gebruiken nadat ik mijn lichaam ermee gewassen zou hebben. Daarom gebruik ik zulke bars toch uiteindelijk alleen voor het gezicht. Ik gebruik het product meestal in combinatie met een wasbare wattenschijf om mijn gezicht mee te reinigen. Maar ook gebruik ik deze bars om mijn kwasten mee te reinigen waar ze ook erg goed voor zijn! En nog eens goedkoper ook dan de meeste kwastenreinigers maar doet wel zijn job! Dit doe ik dan natuurlijk niet allebei wanneer ik mijn kwasten ermee reinig doe ik mijn gezicht met een aparte bar!

Als eerste merkte ik dat ik de zeep behoorlijk sterk vond ruiken en meestal ben ik dan altijd bang dat parfum als een van de eerste drie ingrediënten al staat. Gelukkig valt het mee en staat parfum ergens in het midden maar het liefste heb ik het helemaal aan het einde staan of helemaal niet erin. De zeep vind ik in het gebruik wel erg fijn en mijn gezicht word er lekker schoon van.

Nu ben ik alleen nog maar meer benieuwd naar de bars van Aromacology of deze ook zo goed bevallen.

 

veganvegan vegan vegan

 

Gebruik jij liever een bar of toch liever vloeibaar?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: