Zo nu en dan is een nieuw kwastenset altijd wel fijn. Het vorige kwastenset wat ik bij Boozyshop had aangeschaft ben ik wel erg tevreden over. Maar ik was ook al een tijd benieuwd naar het set in samenwerking met Vera Camilla.

 

vera camillavera camilla

 

Vera Camilla x Boozyshop

Het kwastenset van Boozyshop in samenwerking met Vera Camilla bevat 10 verschillende soorten kwasten in een handige bewaartas. Ik vind het kwastenset een mooie uitstraling hebben en op de eerste indrukken voelen de kwasten erg fijn aan. Daarnaast bevat het set eigenlijk alle kwasten die er nodig zijn en niet meer of minder wat ik persoonlijk ook erg prettig vind want aan 24 kwasten heb ik gewoon niks.

 

vera camillavera camilla

 

Tapered face 2400

Deze kwast is geschikt voor het aanbrengen van poeder op het gezicht. Maar kan ook worden gebruikt voor het polijsten (glad/glanzend) maken van concealer en/of foundation.

 

vera camilla

 

Bronzer & Blush 2800

Zoals de naam al verklapt is deze kwast ideaal om je bronzer en/of blush aan te brengen. Door de schuine vorm van de haren kun je met deze kwast ook gemakkelijker contouren.

 

vera camilla

 

Angled buffer 1700

Deze kwast is ideaal voor het aanbrengen en/of blenden van je foundation en/of poeder.

 

vera camilla

 

Tapered highlighter 3300

Deze kwast is ideaal voor het aanbrengen van je highlighter. Ik gebruik zelf highlighter op mijn jukbeenderen, neusbrug, bij mijn wenkbrauwen, iets boven mijn bovenlip en wat op mijn voorhoofd en kin.

 

vera camilla

 

Tapered conceal buffer 1300

Deze kwast is ideaal om je concealer mooi aan te brengen. Ik gebruik hier zelf altijd een spons voor (op het moment van queen tarzi, daarvoor van real techniques). Maar ik ga het zeker eens met deze kwast proberen.

 

vera camilla

Brow highlighter 8300

Deze kwast zou ideaal zijn om je wenkbrauwen mooi strak te maken. Ik gebruik hier zelf meestal het borsteltje voor wat bij de verpakking zit (op het moment gebruik ik de lidl cien eyebrow producten, en vooral de pomade).

 

vera camilla

Large tapered blender 6500

Met deze kwast kun je make-up mooi aanbrengen en/of blenden in de arcadeboog. Ik ben echt onwijs blij met mijn blenderkwasten van Boozyshop en kies ze ook bijna altijd uit als cadeau (vanaf een bepaalde besteding mag je bij de boozyshop een cadeau uitkiezen).

 

vera camilla

Pointed blender 6200

Ook deze kwast is ideaal om te blenden in de arcadeboog en 2 (of meer) kleuren met elkaar te laten blenden.

 

vera camilla

Fluffy blender 6700

Met deze kwast kun je de oogschaduw wat laten vervagen en/of blenden. Ik gebruik zelf voor elke kleur een andere blender kwast dus ik vind het fijn dat er meerdere in het set zitten.

 

vera camilla

Brow linder 8200

Deze brow liner zou perfect zijn om je wenkbrauwen mooi strak te krijgen. Ik denk dat ik deze qua vorm en grootte wat prettiger vind dan de vorige brow kwast uit dit set. Ik had dan liever nog een kwast voor de lippen erin gehad.

 

vera camilla

 

Het kwastenset kost €34,95 bij de Boozyshop. Gebruik jij zelf ook een kwastenset? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: