Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Verwarmend oogmaskers

Dit product heb ik alweer een tijdje geleden bij de Action gekocht. Net zoals menig vrouw struin ik regelmatig in deze winkel rond, vooral in het beauty en decoratie pad ben ik het langst te vinden, en dan met name op zoek naar leuke en/of nieuwe producten om te reviewen voor mijn blog.

 

Zo kwam ik ook deze verwarmende oogmaskers tegen. Iedereen is wel bekend met de koude pads maar gezien ik meer van warmte hou (wie niet?) heb ik deze maar gelijk maar meegenomen.

In een verpakking zitten twee oogmaskers apart verpakt voor een mooi prijsje van €0,99 de maskers zijn wel voor eenmalig gebruik en niet zoals de koude pads meermalig te gebruiken.  Voordat je het masker gaat gebruiken moet je hem 1 minuut uit de plastic verpakking laten luchten waarna je het masker op kan doen en daarmee 10-15 minuten lekker kan ontspannen. Het oogmasker zou goed zijn tegen vermoeide ogen en een vermoeide uitstraling.

 

 


Let op er staan wel een aantal waarschuwingen op:

  • Personen met diabetes, slechte doorbloeding of beschadigde zenuwen moeten vooraf een arts raadplegen
  • Het oogmasker niet in combinatie met een ander (oog)masker of (oog)product gebruiken –> Dit houdt ook in niet met lenzen in of wanneer je net oogdruppels gebruikt hebt
  • Gebruik het product niet tijdens het slapen

 

Het oogmasker bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Iron powder * Vermiculite extract * Sodium chloride * Activated carbon *

Ik heb de maskers nu allebei geprobeerd, maar helaas ben ik er niet heel erg gek van. Ik vond de warmte van het masker wel lekker die geleidelijk op tot een bepaald punt. Toch vond ik het moeilijk om ermee te ontspannen en ik denk dan ook dat ik het lekkerder zou vinden als het een volledig gezichtsmasker zou zijn. Na dit masker heb ik nog een lekkere Himalayan mud mask op gedaan, de blog hiervan komt aanstaande donderdag online.

 

Ben jij al bekend met verwarmende oogmaskers, zoja: wat vind je ervan?

logo1

6 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: