Een nieuw item op mijn blog zijn de persberichten, van alle berichten die ik krijg kan ik natuurlijk niet alles persoonlijk reviewen. Wel vind ik het leuk om over de nieuwe producten te vertellen, vandaar dit nieuwe kopje: Persberichten

 

Het merk Darphin

Pierre Darphin heeft in 1958 zijn eigen instituut L’institut Darphin opgericht. Nu ongeveer 65 jaar later worden zijn hoge kwaliteitseisen en verfijnde formules in elke olie, crème en serum van Darphin terug gevonden.

 

Vetiver stress relief

Onze huid heeft te maken met hoop nadelige invloeden zowel intern (stress op het werk) als extern (vervuiling en temperatuurs wisselingen). Hierdoor wordt de weerstand steeds verzwakter, en raak het vermogen om zichzelf te herstellen steeds minder. Hierdoor gaat de huid er wat doffer en vermoeider uit zien.  Voor alle vrouwen zijn er nu twee nieuwe producten van Darphin ontwikkeld: De vetiver stress relief detox oil en mask. Deze producten zijn speciaal om jouw huid te voeden, kalmeren en te laten stralen.

 

De actieve bestandsdelen

  • Vetiver, kalmerend en huidvernieuwende werking. Heeft een subtiele geur gecombineerd van frisse en fruitige noten met aarde- en houtgeuren tegen een gespannen gevoel.
  • Franse lavendel, een van de meest gebruikte olie welke bekend staat om zijn kalmerende werking. Het helpt het ook om de huid te versterken tegen externe invloeden.
  • Geranium, staat bekend om het geven van een positief gevoel. Het helpt het ook nog voor een kalmerende en stralende huid.
  • Marjolein, heeft een kalmerend effect.
  • Sacha Inchi olie, is rijk aan Omega 3 en 6. Het helpt het ook nog bij het versterken van de huidbarrière en lipide balans.
  • Abyssinian olie, rijk aan omega-9 vetzuren.
  • Moringa olie, bevat een hoge hoeveelheid antioxidanten en omega-9 om een vermoeide huid tegen te gaan en de huid te beschermen tegen externe invloeden.

 

Vetiver stress relief detox oil

Het gebruik van deze olie is ’s avonds na het serum 5 druppels op de handpalmen doen, na het inhaleren van de geur verdeel je de olie op het gezicht en de hals. Hierna kun je nog een geschikte creme aanbrengen. Advies verkoopprijs €51,00

Darphin vetiver stress relief

Vetiver stress relief detox oil mask

Breng een dikke laag op de gereinigde en droge huid aan. Na 10 minuten voeg je water toe, waardoor de gel in een lichte milk veranderd (detox). Het masker hierna goed afspoelen met water. Gebruik het masker ca 2 – 3 keer per week. Advies verkoopprijs €57,00

Darphin vetiver stress relief

www.darphin.nl

www.carecosmetics.nl

 

Vinden jullie het leuk om een keer in de week een persbericht te lezen of vaker?

6 Reacties

  1. Inderdaad prijzig. Maar klinkt wel heerlijk, zowel het masker als de olie. Mijn huid zou ook wel een oppepper kunnen gebruiken.

  2. Ik vind dit een goede manier om persberichten een plek op een blog te geven. Zelf heb ik er ook best veel, maar ik doe er eigenlijk amper wat mee.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: