Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Viata apotheek bloggermail unboxing

Viata is een online apotheek waar je 24/7 terecht kan voor jouw schoonheids- en gezondheidsproducten. Van Viata mocht ik een aantal producten testen voor mijn blog. Ik moet de producten nog lekker uitgebreid testen maar wou jullie alvast in een unboxing laten weten wat ik heb ontvangen.

 

Eucerin

Het merk EUCERIN is vooral bij (online) apotheken en beperkte webshops te verkrijgen. Het merk heeft een ruim assortiment aan diverse schoonheidsproducten waaronder ook een zonnebrand lijn. Ik heb twee verschillende zonnebrand producten en een after sun mogen ontvangen van dit merk. Omdat ik eerdaags op vakantie ga naar Italië is dit natuurlijk de perfecte omgeving om deze drie producten daar te testen.

 

Eucerin photoaging control sun fluid SPF 30

Deze zonnebrand is speciaal voor het gezicht met een anti-aging effect.

eucerin

 

Eucerin sensitive protect sun mist SPF 30

Deze zonnebrand  is in de vorm van een nevel, waardoor je deze ook op de wat minder makkelijk bereikbare plekken jezelf kunt beschermen.

eucerin

 

Eurcerin sensitive relief after sun creme-gel

Deze after sun is zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Het kalmeert en herstelt de (gevoelige) huiden helpt de huid te herstellen.

eucerin

 

 

Somatoline Cosmetic

Het vierde en laatste product wat ik heb ontvangen is heel wat anders dan de Eucerin zonneproducten maar iets waar ik ook zelf erg nieuwschierig naar ben. Het merk Somatoline Cosmetic was ik nog niet bekend mee. Het product betreft een afslankende kuur van 7 dagen door het gebruik van een ultra intensief, frisse gel. Het resultaat heet bewezen dat er zichtbaar cm afname was bij 17 op de 51 vrouwen. En het effect is zelfs verdubbeld bij het gebruik van 4 weken. Dit product ga ik lekker als eerste testen omdat ik erg benieuwd ben naar het resultaat en mocht het werken is alles mooi meegenomen voor mijn beach body in Italie.

 

eucerin

 

Naar welk product uit deze unboxing ben jij het meest benieuwd?

Fan van bloggermail unboxing? Lees dan hier over mijn ESSENCE unboxing.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

19 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: