Vorige week schreef ik over de Vichy oogmake-up remover, een paar dagen later kreeg ik weer een Vichy pakketje met ditmaal de Puretè Thermale 3 in 1 micellair.

 

Ik gebruik zelf al bijna dagelijks een micellair water waar ik erg tevreden over ben, maar deze heb ik nog niet geprobeerd,

Natuurlijk ben ik er wel nieuwsgierig naar en vind ik het super dat ik ook deze micellair mag testen en daarbij kan een review op me blog natuurlijk niet ontbreken.

 

De 3 in 1 is zowel een:

  • Reinigend water
  • Kalmerende lotion
  • Oogmake-up remover

 

micellair

 

Het product belooft een behandeling die gezicht en ogen in een handeling reinigt van make-up en daarbij de huid kalmeert. Door de micellaire technologie formule geeft het achteraf een schoon en aangenaam gevoel. Het product bevat geen alcohol en parabenen en is dan ook geschikt voor de gevoelige huid en ogen.

 

 

micellair

In de vorige Vichy blog gaf ik ook een aantal tips bij het reinigen van je huid, deze kun je hier teruglezen.

  • Was je handen altijd voordat je je huid gaat reinigen, aan je handen zitten veel bacteriën welke je natuurlijk niet in je gezicht wil smeren.
  • Gebruik elke dag een nieuwe handdoek om je gezicht mee af te drogen, bij het drogen van je gezicht is het belangrijk om te deppen in plaats van te wrijven.
  • Gebruik bij voorkeur zo min mogelijk make-up doekjes maar kies een volledige reiniging met een cleaner, tonic en een nachtcrème.
  • Wacht niet te lang na het reinigen met een nachtcrème opsmeren deze wordt beter opgenomen in een nog wat vochtige huid.
  • Gebruik ’s avonds geen dagcrème omdat je niet twee producten wil aanschaffen. De dagcrème heeft een andere functie door de verschillen ingrediënten. Gebruik dus echt ’s avonds echt een nachtcrème en visa versa.

 

micellair

 

Ik vind de Micellair prettig om mijn huid ’s ochtends en ’s avonds mee te reinigen. Het pompje maakt het overigs ook fijn in gebruik.

Het product vind ik fijn (mild) aanvoelen. Het geeft geen irritatie maar laat een fris en zacht gevoel achter op de huid. Ik gebruik dit product nu inmiddels bijna elke dag, omdat micellair ook ideaal is om mee te reinigen wanneer je geen make-up gebruikt heb. Probeer maar eens met een wattenschijfje wat er voor vuil van je huid af gaat. Wanneer ik wel oogmake-up gebruik combineer ik de micellair met de puretè thermale eyemake-up remover. Hier ben ik overigs nog steeds super tevreden over! Ook de micellair zou een product zijn welke ik zelf zou aanschaffen.

 

Vichy is te koop bij de apotheek of online op www.vichy.nl

De prijs van de Pureté Thermale oogmake-up remover is ca €12,00 voor een pompfles van 400 ml

Gebruik jij ook een Micellair product? Zoja, welke? Fan van VICHY producten? Lees dan ook zeker mijn vichy oogmake-up remover blog terug. 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

6 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: