Vichy is uitgekomen met een nieuwe verzorgingslijn namelijk de VICHY NORMADERM PHYTOSOLUTION. Dit is een verzorgingslijn waarvan de ingrediënten een natuurlijke oorsprong hebben en geschikt is wanneer jij een vette en/of onzuivere (acne) huid hebt.

 

Vichy normaderm phytosolution reinigende gel

Deze reinigende gel is uit de nieuwe Vichy normaderm phytosolution lijn welke onder andere mineralen en probiotica bevat. De reinigende gel verwijderd vuil, stof en vervuilingsdeeltjes en laat een mat effect achter op de huid (waardoor deze minder vet wordt).  Je kunt de gel gebruiken om jouw make-up te verwijderen of om het gezicht dagelijks te reinigen.

 

vichy normaderm phytosolution vichy normaderm phytosolution

 

Het aanbevolen gebruik is zowel ’s ochtends als ’s avonds en beloofd een zichtbaar effect vanaf het eerste gebruik. Zo geeft 91% aan dat vuil en vervuiling is afgenomen, 94% geeft aan dat overtollig talg verminderd is. Na vier weken wordt aangegeven dat 83% een verfijnde huid textuur heeft en 85% geeft aan dat littekens door imperfecties te zijn verminderd (bron Vichy).

Het product is zowel online te koop als bij de meeste apotheken voor ca €15,-

 

Vichy normaderm phytosolution dagcrème

De dagcrème belooft om onzuiverheden als puistjes, mee-eters, imperfecties en de zichtbaarheid van poriën te verminderen. Bovendien heeft het ook nog eens een hydraterend effect en renegeert en versterkt het de barrièrefunctie tegen externe factoren. Je kunt het product gebruiken als dagcrème maar het is ook nog eens te gebruiken als make-up basis.

 

vichy normaderm phytosolution vichy normaderm phytosolution

 

Het aanbevolen gebruik is om zowel ’s ochtends als ’s avonds het product te gebruiken. Er wordt aangegeven dat imperfecties met 42% verminderd zijn, mee-eters met 31% verminderd zijn, restlittekens met 62% verminderd zijn en de huid met 26% meer stralender is (bron Vichy).

Het product is zowel online te koop als bij de meeste apotheken voor ca € 15,-

 

 

Ik zal de producten voor een minimale periode van 4 weken nog door testen en in een blog het resultaat delen!

 

Heb jij zelf weleens last van een vette en/of onzuivere huid? Zoja, wat gebruik jij hiervoor?

Meer Vichy reviews lezen? Bekijk dan ook zeker de Vichy Purete Thermale 3 in 1 review terug.

normaderm phytosolution

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

7 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: