Het is weer de 19e van de maand en weer tijd voor mijn gastblog bij Beautyandlifebycecilia. Deze keer review ik zowel het Vichy peel masker als het Vichy klei masker.

 

Vichy peel masker

Om eerlijk te zijn heb ik hierbij altijd hele hoge verwachtingen. Ik stel me dan voor hoe ik dit van mijn gezicht af moet scheuren zonder mezelf pijn te doen. In de praktijk werkt dat natuurlijk wel iets anders. Het masker ruikt in ieder geval heerlijk. Een fris fruitig luchtje die mij erg nieuwsgierig maakt naar de werking. Na een onrustige zaterdag, duik ik dan ook de douche in, met de deur op slot, en laat me verwennen door het masker.

Het voelt prettig aan op de huid. Er zit een heel klein korreltje in, waardoor ik het gevoel heb dat het masker ook goed reinigt. Het Vichy peel masker heeft een wat dunnere substantie. Maar het blijft wel goed zitten op de huid. Ondanks dat ik het een tijd op mijn gezicht laat zitten, voelt het niet trekkerig. Als ik het masker van mijn gezicht heb verwijderd met water voelt het heerlijk fris en zacht aan! En ook de belofte die Vichy maak klopt. Mijn gezicht ziet er stralend uit de volgende morgen! Ik ben erg tevreden over het masker en ga dit zeker vaker gebruiken!

 

Vichy klei masker

Ook deze ruikt ontzettend lekker! Wat zwaarder dan het peel masker, maar nog altijd heel fris! Ook hier ben ik erg nieuwsgierig naar de werking. Het is een dikke substantie die wel heel makkelijk te verdelen is over het gezicht. Het Vichy klei masker heeft een zuiverende werking en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het masker voelt fijn aan op mijn gezicht en mijn gezicht voelt schoon aan als ik het masker van mijn gezicht gewassen heb. Of na een tijd mijn poriën ook minder zichtbaar zijn, zoals Vichy beloofd, dat kan ik niet zeggen. Daarvoor is mijn huis waarschijnlijk ook te onrustig. Maar ik vind het zeker voor herhaling vatbaar!

 

Ondanks dat ik tot nu toe nog nooit de maskers van Vichy heb gebruikt, ben ik zeker tevreden over deze producten. Het masker is te koop bij oa diverse apotheken en diverse online shops. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een sample aan te schaffen (2 x 6 ml) voor ca €3,- per stuk. Of natuurlijk een full size verpakking, deze is ca 75 ml is te koop voor ongeveer €15,- per stuk.

13 Reacties

  1. Ik ben dol op Vichy en gebruik heel veel van hun producten. Deze maskers heb ik daarentegen nog nooit uitgeprobeerd. Ik gebruik zelf heel veel sheet masks. Ook prettig en heel hydrateren. Naar die eerste ben ik heel benieuwd!

  2. Ik hou echt van producten uit de apotheek. Mijn huid verdient alleen het beste, en Vichy is zeker een van de merken die ik vaak kies.

  3. Het ligt er een beetje aan welk Action merk, een aantal zijn erg goed voor de prijsklasse. Ik vind persoonlijk dat je bij een masker van bijvoorbeeld Vichy of The Body shop al na 1 masker vaak het resultaat ziet en een masker van de action zou je wat vaker daarvoor moet gebruiken.

  4. Vichy vind ik een prettig merk, al ken ik deze maskers nog niet. Onlangs probeerde ik een kleimaskers en vond dit wel erg prettig. Ik vind de verpakking van Vichy altijd erg mooi.

  5. Ze klinken fijn. Wat een prijsverschil met maskers van de Action! Merk je dat nou in de kwaliteit?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: