Vandaag heb ik niet alleen een nieuwe palette review met het Virgin Mojito palette. Maar ook een setting spray en twee blenders van KimChiChic. Kom je meelezen?

 

Virgin mojito palette

Het Virgin Mojito palette ziet er van de buitenkant eigenlijk vrij simpel uit. Het leuke is dat de verpakking dezelfde kleuren heeft als het karton maar dan omgedraaid. De binnenkant veranderd dat hele verhaal. 9 prachtige pan met felle geel, groen en mint kleuren kijken je aan! Het is een echte beauty voor wie ervan houdt om kleuren te gebruiken. Er zitten 5 pan oogschaduw in en 4 pan shimmers wat echt een top verhouding is. En elke pan heeft een cute design eromheen. Het Virgin Mojito palette is oa bij Boozyshop te koop voor €16,95.

 

virgin mojitovirgin mojito virgin mojitovirgin mojito

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Teal Dream, Lemoncello en Mint Chip. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Kiwi, Yellow Diamond en Lime Fizz. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Sour Apple, Pear Bear en Sour Pop. Ik ben best tevreden over de swatches en kan alleen maar hopen dat deze gave kleuren niet gaan tegenvallen met een make-up look. Lees je mee verder?

 

virgin mojitovirgin mojito virgin mojito

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Sour Pop (matte), Sour Apple (matte), Lemoncello (matte) en Yellow Diamond (shimmer) gebruikt. Ik ben wel erg tevreden over deze kleuren behalve de Sour Apple. Deze valt een beetje weg in vergelijking met de andere kleuren welke er echt af spatten. Over mijn tweede look daarintegen ben ik iets minder enthousiast. Deze is namelijk niet helemaal geworden wat ik wilde/verwacht had.

Ik heb hiervoor de kleuren Sour Pop (matte), Sour Apple (matte), Lemoncello (matte), Teal Dream (matte) en Yellow Diamond (Shimmer gebruikt). De kleur Teal Dream ben ik eigenlijk helemaal niet tevreden over. Deze was amper zichtbaar en heel vaag. De bijpassende shimmer Mint Chip was hetzelfde verhaal en daar ben ik uiteindelijk overheen gegaan met de Yellow Diamond om toch een shimmer lijn erin te hebben.

 

 

 

Setting spray

Veel weten het verschil niet goed tussen een Setting spray en een fixing spray. Een setting spray kun je gebruiken aan het einde van je make-up om je look als het ware af te maken. Het zorgt ervoor dat je make-up een geheel is geen cakeyness heeft. Een fixing spray daarin tegen zorgt ervoor dat je make-up langer tot de gehele dag goed blijft zitten. Deze bevatten wel vaak een hoog percentage aan alcohol!

Deze setting spray van KimChiChic zorgt ervoor dat jouw look een mooie matte finish krijgt en zet jouw make-up als het ware vast (setting). De spray is geschikt voor elke huidtype en is ook vegan, cruelty free en parabenenvrij. Voor mij was het de eerste keer dat ik deze spray kocht en ik zou het zeker weer opnieuw kopen! De stage proof matte setting spray is te koop bij Boozyshop voor €18,95.

 

 

Make-up sponges

Om mijn foundation en concealer aan te brengen gebruik ik altijd een blender. Tot nu toe gebruik ik meestal die van Real Techniques (de oranje met schuine rand), die van Queen Tarzi (de groene) of probeer ik weleens een budget merk uit van de DM bijvoorbeeld. Maar de twee sponges van KimChiChic trokken ook zeker mijn aandacht. Er zijn twee verschillende kleuren verkrijgbaar mint en lavendel. Ze komen een in een handige travel case waarin je deze altijd weer mooi kunt opbergen of om mee onderweg te nemen. No worries! De travel case bevat luchtgaatjes om de blender te drogen en schimmel te voorkomen. De blender kosten €7,95 per stuk wat ongeveer gelijk is aan RT

 

 

Heb jij al iets van het merk KimChiChic?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: