Vitamin C concealer The Body Shop

Ik probeer regelmatig producten van The Body Shop uit. Maar dit is de eerste keer dat ik iets van make-up uitprobeer. De nieuwe Vitamin C concealer van The Body Shop heeft wel gelijk mijn interesse. Dit omdat ik uiteraard in elke make-up look ook een concealer gebruik. Benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

Vitamin C concealer

Ik was super enthousiast toen ik dit leuke Vitamin C concealer PR pakketje binnen kreeg. En ik kreeg niet een kleur maar ik kreeg maar liefst zes kleuren toegestuurd. Een aantal zijn erg donker voor mij als concealer maar die zou ik wel kunnen gebruiken voor bijv contouren. Wat is nou zo bijzonder aan deze concealer? De concealer bevat onder andere vitamine C (vandaar ook de naam natuurlijk). Verder is de concealer licht, gemakkelijk op te bouwen zonder cakey effect. En het helpt bij onzuiverheden en donkere kringen! De ingrediënten zijn maar liefst 95% van natuurlijke oorsprong ingrediënten.

Er zijn maar liefst 20 verschillende kleuren op de markt gekomen wat ik echt super goed vind! De concealer kost €15,- per stuk bij The Body Shop voor een 8 ml verpakking. Ik heb de volgende zes kleuren mogen ontvangen. 1W Fair, 1N Fair, 1N Medium, 3W Tan, 2W Deep en 1N Rich.

 

1W Fair

Mijn eerste indruk van de Vitamin C concealer is erg positief. De verpakking is mooi en het borsteltje werkt erg fijn en voelt lekker zacht. Ik gebruik zelf voornamelijk deze eerste drie lichtere kleuren. Maar met de drie donkerdere kleuren wil ik eerdaags zeker nog wat contouring gaan uitproberen. Onderaan de blog kun je nog een voor-na resultaat zien van de concealer!

 

Vitamin C concealer

 

1N Fair

Vitamin C concealer

 

1N Medium

Vitamin C concealer

 

3W Tan

Vitamin C concealer

 

2W Deep

Vitamin C concealer

 

1N Rich

Vitamin C concealer

 

 Ben jij al bekend met de Vitamin C concealers van The Body Shop?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.