The Body Shop blijft een van mijn favoriete shop voor mezelf maar ook voor cadeaus. Uit de adventskalender van 2021 had ik nog deze Vitamin C moisturiser. Dit is de eerste keer dat ik iets uit deze lijn uitprobeer, dus ik ben zelf ook erg benieuwd. Kom je gezellig meelezen?

 

Vitamine C moisturiser

De Vitamin C moisturiser is het eerste product welke ik uit de Vitamin C collectie ga proberen. Over het algemeen ben ik altijd erg tevreden over skincare producten met Vitamine C erin. Waar helpt het voor? Het zorgt ervoor dat de huid frisser en energieker aanvoelt en als het ware dus een echte oppepper krijgt. Ik merk zelf vaak dat ik echt een soort zomerse maar ook gezonde glow op mijn huid krijg. Heb je dus last van een doffe en vermoeide huid, kan deze moisturiser jou wellicht wel helpen.

De Vitamin C glow boosting moisturiser bevat onder andere Community fair trade Aloë Vera, Camu Camu Bessen en natuurlijk vitamine C. Een verpakking van 50 ml kost €24,- bij The Body Shop zelf wat een prima prijs is voor een goede kwaliteit skincare. Ik gebruik zelf altijd een klein spateltje (herbruikbaar) om het product uit de verpakking te halen zodat ik niet met mijn vingers in de pot hoef te zitten. Ik ben tot zover erg tevreden over de moisturiser en ik ga zeker eens kijken naar de andere Vitamin C producten van The Body Shop.

 

Vitamin C moisturiserVitamin C moisturiser

 

Ben jij al bekend met de Vitamin C producten van The Body Shop?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: