Vitamin C serum, cleanser & mask The Body Shop

Tekst

The Body Shop – Vitamin C cleansing polish

Nieuw bij The Body Shop zijn de Vitamin C serum, Vitamin C cleanser en het Vitamin C masker. Allereerst begin ik met de cleanser welke een perfecte dagelijkse gezichtsreiniging is. Het reinigt namelijk niet alleen je huid maar het scrubt ook gelijk je huid. Uiteraard heeft deze nog dezelfde formule als voorheen maar dan in een nieuw jasje! De gel bevat onder andere Jojoba en Perliet welke ervoor zorgen dat de dode huidcellen goed weg gescrubd worden. Daarnaast bevat het ook nog extracten van Camu Camu bessen welke een van de rijkste natuurlijke vitamine C bronnen zijn.

Hoe gebruik je het product? Je kunt het product zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken op een natte huid. Hierbij maak je kleine ronddraaiende bewegingen met een lichte druk. Hierna kun je je gezicht afspoelen en droogdeppen (nooit wrijven!). Je vind de Vitamin C Daily glow cleansing polish bij The Body Shop voor €19,- per 100 ml verpakking.

 

 

The Body Shop Vitamin C overnight glow revealing masker

Van het The Body Shop vitamin C overnight glow revealing masker heb ik al eens een aparte review op mijn blog gemaakt. Het is een vrij uitgebreid artikel in plaats van hier een kort stukje te zetten. Ik zou het zeker aanraden om deze te bekijken! Dit masker kun je namelijk mooi als derde stap gebruiken in je skincare routine.

 

 

The Body Shop vitamin C glow revealing serum

Het nieuwe vitamin C serum is een van mijn favoriete nieuwe serums! Het bevat maar liefst 10% van natuurlijke oorsprong aan vitamine C wat de hoogste concentratie van The Body Shop! Daarnaast bevat het ook nog eens het bekende ingrediënt Bakuchiol. Bakuchiol staat erom bekend hebben een gelijke werking als Retinol te hebben en is de laatste tijd erg populair. Na het gebruik van minimaal 8 weken is er duidelijk verbetering te zien van de ongelijkmatige pigmentatie van de huid. Hoe gebruik je het serum? Je kunt deze het beste gebruiken na de cleansing polish van hierboven. Breng zowel ’s ochtends als ’s avonds 2 tot 3 druppels aan op de huid. Het vitamin C glow revealing serum kost €29,- voor een 30 ml verpakking.

PS. Het flesje kun je na het gebruik weggooien  in de glasbak het is namelijk gemaakt van gerecycled glas. Het pipetje daarentegen hoort bij de restafval.

 

Vitamin C serumVitamin C serumVitamin C serumVitamin C serumVitamin C serumVitamin C serum

 

Naar welk Vitamin C product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.