Vitamine C masker The Body Shop

De maskers van The Body Shop zijn een van de eerste producten die ik altijd voor mijn blog kocht. Dat ik dan nu de maskers en een hoop andere producten mag ontvangen is echt een eer. Zo was ik ook erg blij om het nieuwe Vitamine C masker te ontvangen. Kom je gezellig meelezen?

 

The Body Shop – Vitamine C masker

Een van de nieuwste aanwinsten van The Body Shop is het Vitamine C overnight glow revealing masker. Met dit nieuwe masker kun je van jouw beauty sleep een echte beauty sleep maken! Het glow masker bevat voor 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo bevat het onder andere Vitamine C, melkzuren, Papaja extracten en vruchtenzymen. Door de melkzuren en fruitenzymen is het wel belangrijk om een goede SPF bescherming te gebruiken. Al is dit dagelijks natuurlijk altijd belangrijk om een SPF te dragen!

Het nieuwste Vitamine C glow masker zorgt er  onder andere voor dat de dode huidcellen los geweekt worden en dit allemaal tijdens het slapen! S ochtends wordt je dus wakker met een heerlijke frisse glow!

 

Vitamine CVitamine C

 

Hoe gebruik je het masker? Voordat je een masker aanbrengt is het altijd belangrijk om je huid van te voren te reinigen. Net voor het slapen gaan breng je het masker dun aan, dit kan een beetje tintelen maar dat is juist alleen maar goed. Dat betekend namelijk dat het masker zijn werk doet. ’s ochtends reinig je gewoon je gezicht zoals gewend en kun je je andere skincare aanbrengen! Het masker kost €23,- voor een fullsize verpakking van 100 ml. Ik ben zelf erg blij met het masker en gebruik deze inmiddels op wekelijkse basis. ’s ochtends is zeker een mooie natuurlijke healthy glow te zien. Resultaat wordt natuurlijk steeds beter op basis van regelmatig gebruik. Ik blijf het masker dus zeker gebruiken en ik zou het masker hierna ook zeker zelf aanschaffen.

 

 

Ben jij al bekend met het nieuwe Vitamin C masker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.