Net voor mijn vakantie had ik nog een derde vlog gepost. Een tijdje geleden had ik op Instagram een poll gestart om mijn make-up stash aan jullie te laten zien. Hier heb ik alleen maar JA stemmen op gehad en vandaar deze vlog. Ik heb wel besloten om de vlog in delen op te nemen omdat ik gewoon te veel make-up heb eigenlijk.

 

Oogschaduw palettes

In deze eerste make-up haul laat ik een deel van mijn oogschaduw palettes zien en swatch ik deze ook gelijk. Ik heb onder andere 2 NYX palettes, 2 BH cosmetics palettes en vooral heel veel make-up Revolution palettes. De palettes verschillen enorm van matte, glitter en ik heb zelfs voor het eerst een baked oogschaduw waar ik erg benieuwd naar ben. Alle producten uit deze vlog heb ik zelf betaald, er zit dus geen enkele sponsoring aan deze blog/vlog vast.

 

Make up haul part I

 

Naar welk palette ben jij het meest benieuwd?

Mocht je mijn YouTube kanaal nou leuk vinden, vergeet dan niet thumbs up te geven en te abonneren. Het palette waar ik het meest benieuwd naar ben is het BH cosmetics baked palette maar ook ben ik erg benieuw naar het NYX bright palette. Ik heb nog niet eerder een look gemaakt met zulke felle kleurtjes, dus ik vind het zeker wel een leuke uitdaging.

 

 

Wat kun je verwachten in het tweede deel?

In het tweede make-up haul deel laat ik mijn favoriete box zien met alleen maar make-up revolution producten! Wil je mijn vorige vlogs terugbekijken? Mijn eerste vlog was een review over de make-up remover pads van FACEEZ en mijn tweede vlog was een korte introductie. Omdat ik het zelf wat lastig vind om vragen te bedenken voor een Q&A vind ik het ook altijd leuk als jij een vraag voor mij achterlaat. Dit kan natuurlijk hieronder maar ook onder de vlog zelf.

 

make-up haul

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: