Het heeft even geduurd ivm vakantie en een aantal andere prive zaken. Maar hier is dan eindelijk het tweede deel van de make-up haul vlog!

 

Make up haul part II

In deze vlog komt mijn grote make-up revolution voorraad aan bod. Zo heb ik onder andere oogschaduw palettes, highlighter palettes, blush palettes, contour palettes en een groot wenkbrauw palette. Inmiddels heb ik weer een aantal nieuwe revolution palettes, dus ik zit er zeker aan te denken om weer een derde deel te gaan maken, mochten jullie dit soort vlogs leuk vinden? De meningen zijn er erg wisselend over, de een vind het opscheppen over hoeveel make-up je heb. De ander vind het leuk om jouw voorraad te bekijken en misschien nog iets leuks te zien voor zichzelf.

 

Make- up look vlogs

Ik ben bezig met een aantal vlogs op te nemen waar ik met elk palette die is voorgekomen in een van mijn make-up hauls een make-up look te gaan maken. Het enige lastige is om te kiezen met welke palettes ik ga beginnen. Heb jij dus een favoriet uit mijn make-up haul vlogs? Geef dit dan zeker door in een reactie hieronder of op YouTube zelf.

 

Mijn inmiddels vierde vlog: Make up haul part II

Ik vind het ook leuk om vlogs van anderen te bekijken.

Dus heb jij ook een leuk YouTube kanaal, laat deze dan ook zeker even achter en dan neem ik ook snel een kijkje bij jou.  Het spammen van jouw eigen YouTube kanaal is dus zeker hieronder in reacties toegestaan.

 

Mijn eerstvolgende vlog

Inmiddels heb ik alweer een vlog klaarstaan voor volgende week. Dit product heb ik al een hele tijd geleden ontvangen van Swiss Clinic. Maar omdat ik graag een vlog en blog ermee wou maken heb ik dit een tijdje in de wacht gezet. Nu ik eindelijk mijn YouTube kanaal gestart heb kon ik deze dus eindelijk inplannen. Neem volgende week dus zeker even een kijkje.

 

vlog

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: