Ook in de winter blijf ik graag mijn voetjes verzorgen en eigenlijk kunnen ze ook wel wat extra liefde gebruiken met deze kou. Bij de DM keek ik daarom voor een aantal nieuwe producten om te testen. Ik nam er eerst twee mee! Kom je gezellig meelezen?

 

Voetpeeling & voetmasker

In de DM keek ik wat rond voor wat voetverzorging producten en zo kwam ik onder andere deze 2 staps voetpeeling en voetpeeling tegen. Voor maar €0,95 kocht ik dit product om uit te testen. Als eerste stap gebruik je de voetpeeling. Dit zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden vervolgens zorgt het voetmasker ervoor dat de huid verzorgt wordt. Het voetmasker bevat onder andere kokosolie en shea butter.

De peeling breng je met draaiende bewegingen op de voeten aan. Na het aanbrengen kun je deze ook gelijk weer afspoelen met water. Het voetmasker heeft een inwerktijd van 10 tot 15 minuten nodig. De eventuele restantjes kun je inmasseren of met een handdoek verwijderen. Ik zou er zelf voor kiezen om het in te masseren wanneer het niet teveel is!

 

Voetverzorging Voetverzorging

 

Massage en verzorging voetenbalsem

Als tweede product nam ik de massage en verzorging voetenbalsem mee. Ik masseer of laat graag mijn voeten masseren en dan vooral het punt wat je ademhaling rustiger maakt. Wanneer ik mezelf stressig of kortademig voel masseer ik ook altijd deze knelpunten. Daarom was ik dus erg benieuwd naar deze Feel Well balsem. De Balsem bevat onder andere avocado olie, jojoba olie en shea butter. Een verpakking van 100 ml kost €1,95 en omdat je weinig nodig heb kun je hier best een hele winter mee doen. De balsem is overigens ook vrij van microplastic en ook nog eens vegan. De verpakking is net zoals die van hierboven recyclebaar wat ik altijd erg fijn vind van DM Balea. Wat mij betreft zijn beide producten zeker een budget aanrader!

 

VoetverzorgingVoetverzorging

 

Gebruik jij ook regelmatig voetverzorging producten?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: