Ik vond deze make-up removers van W7 er al super leuk uitzien en eerlijk gezegd een goede voorraad van zulke pads zijn altijd handig. Wanneer ik veel make-up looks maak voor mijn blog gebruik ik de pads natuurlijk een stuk meer. Daarom is het altijd handig om een paar schone op voorraad te hebben. Ik kocht deze leuke Gin O’Clock slices en de Cookie2 omdat ze er alleen al super leuk uitzagen. Maar is het ook wat? Kom je meelezen?

 

W7 make-up removers Gin O’Clock slices

Ik heb deze W7 make-up removers Gin O’Clock slices gekocht omdat ik de vorm van citrusvruchten wel erg leuk vond. Bovendien lijkt deze vorm mij ook erg handig voor de oog make-up te verwijderen. Bovendien is dit formaat ook wel erg handig om in de tas mee onderweg te nemen. De Gin O’Clock slices kosten €3,49 en zijn onder andere te koop bij de Boozyshop.

Hoe gebruik je make-up remover pads? Ik maak de pads voor gebruik altijd goed nat. Ik doe dit het liefste met lauwwarm water maar dit kan natuurlijk ook gewoon met koud of met warm water. Hierna wrijf ik zachtjes met de pad om mijn make-up te verwijderen. Wanneer ik een heftige make-up look draag moet ik dit vaak een aantal keer herhalen. Ik gebruik de pads bovendien ook om een gezichtsmasker of een scrub te verwijderen omdat ik dit een stuk milder vind dan een washand. Wanneer de pad erg vies is was ik deze gelijk, maar soms wacht ik ook om meerdere pads 1 keer in de week te verwijderen.

 

w7 make-up removersw7 make-up removers

 

W7 Make-up remover Cookie2

De W7 Make-up remover Cookie2 is de tweede variant (de eerste is ook nog steeds te koop bij de Boozyshop). De make-up remover zorgt ervoor dat je gemakkelijk jouw make-up kunt verwijderen zonder enkele andere producten behalve deze pad en water. De pads worden steeds meer in verschillende soorten, maten, kleuren en design te koop. Ik vind het super goed want de pads zijn erg duurzaam omdat je ze kunt wassen voor een volgend gebruik. Dit in tegenstelling tot alle make-up doekjes en wattenschijfjes welke je elke keer moet weggooien. PS: Gebruik bij het wassen geen wasverzachter, dit kan de werking beïnvloeden!

Ik vind beide pads als minpunt hebben dat ze met water alleen niet goed genoeg hun werk doen. Met een make-up remover daarentegen is vooral de cookie2 remover erg fijn en lekker zacht in het gebruik. De Gin O’Clock slices doen ook zeker goed hun werk maar deze vind ik toch net wat onhandiger in de hand liggen dan de Cookie2. Ik zou de slices dus niet opnieuw kopen en de Cookie2 wel!

 

w7 make-up removersw7 make-up removers

 

Heb jij de W7 make-up removers al uitgeprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: