In een vorige blog vertelde ik al over de CHI SPIRULINA die ik recentelijk ben gaan gebruiken. In deze blog vertel ik over de visolie OMEGA-3 welke ik al een aantal jaar gebruik.

 

Nutrivian visolie omega-3

Ik ben voor het eerst in aanraking gekomen met deze visolie toen ik in de apotheek werkte. Ik heb het altijd lastig gevonden om een keuze te maken uit allerlei diverse soorten merken. En vooral ook de hoeveelheden en om daarin de juiste keuze te maken. Deze voordeelverpakking met 500 capsules werd enorm veel verkocht in de apotheek. Waardoor ik uiteindelijk ben gaan besluiten om deze ook te gaan proberen. De verpakking bevat 500 capsules, het advies gebruik is 3 capsules per dag maar ik gebruik er zelf altijd maar eentje per dag (bij het ontbijt).

 

Samenstelling van de visolie

Deze capsules bevatten 200 mg visolie waarvan omega-3 vetzuren. Verder bevat het EPA 180mg, DHA 120mg en Vitamine E 10 mg. EPA& DHA zijn omega-3 vetzuren welke je lichaam zelf niet goed aanmaakt. (EPA is eicosapentaeenzuur en DHA is docosahexaeenzuur). Je haalt EPA en DHA haal je uit vette vissoorten: makreel, zalm, haring, sardines, schaal-en schelpdieren. Maar het komt ook voor in sommige vleessoorten en eieren.

 

Waarom gebruik ik visolie?

Ik ben visolie gaan gebruiken, omdat ik erachter kwam dat ik zelf te weinig vis per week eet. Mijn man lust vrij weinig vissoorten, naast de kibbeling (maar dat lust bijna iedereen wel). Omdat is aangetoond dat het daadwerkelijk goed is voor hart, hersenen en het gezichtsvermogen vond ik het wel dergelijk belangrijk om te gaan gebruiken. Ik vind het lastig om hier te vertellen dat het daadwerkelijk werkt, omdat dat natuurlijk niet altijd meetbaar is met zulke supplementen. Nu kreeg ik ook een opmerking bij mijn vorige blog dat er niet geloofd wordt in bepaalde supplementen, dat is natuurlijk voor iedereen anders, vandaar dat ik de reden deel waarom ik bepaalde supplementen wel gebruik! Je kunt de grootverpakking van 500 capsules VISOLIE OMEGA-3 kopen bij byfit voor €29,80 of eerst een kijkje nemen bij de andere visolie capsules.

 

omega-3

Dit artikel betreft een samenwerking, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: