Water activated liner palette Beautybay

Het vorige Beautybay water activated liner palette uit de technidaze collectie was mij en jullie erg goed bevallen. Daarom besloot ik om deze Brights variant ook aan te schaffen. Of ik hier net zo tevreden over ben lees je in deze review! Kom je gezellig meelezen?

Beautybay water activated liner palette – Brights

Ik heb al eens eerder een water activated liner palette van Beautybay geprobeerd uit de Technidaze collectie. Hier ben ik toen heel erg tevreden over geweest en daarom wilde ik ook graag de Brights variant hiervan hebben. Het liner palette bevat 5 kleuren en kost €14,-. Dit is echt een hele goede prijs omdat al vaak rond de tien euro per losse liner betaald! De eerste indruk van het liner palette is in ieder geval al goed want de kleuren zien er allemaal een voor een erg mooi uit.

 

Water activated liner palette Water activated liner paletteWater activated liner palette Water activated liner paletteWater activated liner palette

 

Swatches

Ik heb een kleine fout gemaakt met swatchen door niet op volgorde te swatchen. De rij swatches bevat van boven naar beneden de volgende kleuren: Ufo, Electric, Solar, Pixie en Burst. Ik ben echt onwijs verbaasd hoe goed gepigmenteerd deze aquavated liners zijn. Op de foto waren de liners nog wat nat maar ook droog zijn ze nog steeds even mooi! Ik wil de komende tijd wat meer gaan uitproberen met liner make-up looks dus daar kan ik dit palette nu ook mooi voor gaan gebruiken.

 

 

Gebruik jij graag water activated liners?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.