Het DM Balea watermeloen masker bevat onder andere watermeloen extracten en hyaluronzuur. Dit zorgt voor een intensieve vochtigheidsbehandeling en voor een mooie natuurlijke glow. Dit test ik natuurlijk uit, dus lees je mee?

 

Watermeloen hydrogel gezichtsmasker

Het watermeloen masker is een hydrogel masker en dus geen sheetmasker. Ik vind dit vaak wat prettiger aanvoelen maar ze zijn over het algemeen wel wat duurder. Het masker geeft een verkoelend gevoel en geeft de huid een intensieve hydratatie behandeling. Bovendien bestaat het masker bestaat uit twee delen hiermee kun je het makkelijker aanbrengen en passend maken. Het masker laat je voor ca 15 tot 20 minuten inwerken waarna je de restanten van het masker inmasseert.

Ik vond het masker erg fijn en vooral heerlijk fris. Het is altijd lastig om na 1 masker al een echte werking precies te kunnen beoordelen maar ik zou dit masker zeker wel vaker willen gebruiken. Ik merk en zie wel zeker dat mijn huid vocht heeft opgenomen en dat het ook een glow heeft. Dit is natuurlijk niet iets wat continue aanhoudt tenzij je het masker 1 a 2 keer per week zou gebruiken.

 

watermeloenwatermeloen

 

Het watermeloen masker is te koop bij de DM (oa Duitsland) voor €1,95. Het masker is geschikt voor elke huidtype, het bevat geen parabenen en is ook nog eens Vegan!

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

4 Reacties

  1. Klinkt goed! En inderdaad wat je zelf al zegt, eigenlijk moet je 1 masker vaker kopen en een paar weken testen voor een goed resultaat

    Fijne review weer

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: