Watermelon eye patches van Revolution skincare

Inmiddels heb je al een hoop eye patches reviews kunnen lezen van het merk Revolution Skincare. Ik was super enthousiast toen de watermelon variant uitkwam. Kom je meelezen waarom?

 

Watermelon eye patches

De watermelon eye patches zijn voortgekomen uit een samenwerking tussen Revolution skincare en Jake Jamie. Een van de eerste producten die uit deze samenwerking voortkwam was het watermelon masker, en dit is echt een van mijn favoriete maskers ever geweest! Mocht je op zoek zijn naar iets hydraterends is dat gewoon het masker! Gelukkig is het masker nog steeds verkrijgbaar en wanneer ik iets door mijn voorraad heen ben schaf ik deze ook zeker weer zelf aan. Ook de nieuwe watermelon sheetmaskers moet ik zeker nog gaan uitproberen! Maar voor nu eerst terug naar de eye patches…

De eye patches bevatten onder andere watermeloen extracten en zijn geschikt voor elke huidtype. Groot voordeel is dat de eye patches parfum vrij zijn maar uiteraard zoals gewend ook weer vegan & Cruelty free. Ik heb zelf vrij snel last van donkere kringen en wallen onder mijn ogen en de huid onder mijn ogen is ook wel echt heel gevoelig. Sinds ik met regelmatig eye patches gebruik zie ik hier altijd onwijs snel en veel verschil in! Deze patches zorgen er namelijk voor dat donkere kringen, wallen en droge huid onder de huid met maar liefst 10 minuten verbeterd is!

Een pot bevat 60 stuks eye patches, wat uitkomt op 30 paar. Deze is verkrijgbaar bij onder andere de Boozyshop voor €16,95. Een aangezien eye patches meestal een van de duurste maskers zijn en vaak per stuk verpakt zijn vind ik dit een hele goede prijs. En ook nog eens goed voor het milieu! Daarnaast is deze variant ook wel echt een van mijn favorieten, en ik heb inmiddels elke variant die verkrijgbaar is!

 

WatermelonWatermelonWatermelonWatermelon

 

Gebruik jij weleens eye patches?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.