Watermelon scrub van Boozyshop

Laatst kreeg ik bij een grote Boozyshop order deze Watermelon scrub van Boozyshop eigen merk cadeau. Na het eigen merk kaolin masker ben ik erg benieuwd hoe deze face scrub gaat bevallen. Kom je gezellig meelezen?

 

Watermelon scrub Boozyshop

De watermelon scrub van Boozyshop is geschikt voor alle huidtypen en heeft een reinigende en verzorgende werking. De scrub bevat een aantal belangrijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld Aloe vera. Aloe vera staat erom bekend de huid te hydrateren en te verzachten. Wat ik ook super leuk vond om te lezen was dat de face scrub ook roze klei bevat (zoals het kaolin clay masker). Dit zorgt ervoor dat de huid gereinigd wordt en eventuele onzuiverheden op de huid verminderen. Verder bevat de face scrub ook nog watermeloen extracten. Dit zorgt ervoor dat de huid weer heerlijk zacht wordt en fijne lijntjes vermindert worden. En last but not least het bekende ingrediënt Jojoba. De Jojoba stukjes in de Watermelon face scrub zorgen ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Met al deze ingrediënten is het resultaat een frisse, stralende en schone huid!

 

De Watermelon face scrub bestaat voor maar liefst 97% uit natuurlijke ingrediënten. De scrub is vrij van parabenen, vrij van sulfaten, vrij van siliconen, vrij van parfum en vrij van alcohol! Bovendien is de scrub ook nog eens vegan & Cruelty free!

 

Wat ik fijn vind aan de Boozyshop eigen merk producten is dat de producten er allemaal vrij clean uitzien qua design. Het staat dus allemaal mooi rustig en overzichtelijk in je badkamer hoekje. De scrub voelt erg licht aan en heeft gelijk vanaf het eerste gebruik een zichtbaar resultaat. Uiteraard is een continue gebruik wel belangrijk voor een blijvend en beter resultaat. Ik ga het product de komende tijd zeker blijven gebruiken. En ik zou het product zelfs weer opnieuw aanschaffen, wat mij betreft is het dus zeker een aanrader! Benieuwd geworden? Je koopt de Watermelon face scrub uiteraard bij Boozyshop zelf voor maar liefst €14,95 (een 100 ml fullsize verpakking).

 

Watermelon scrub Watermelon scrub Watermelon scrub

 

Heb jij al iets getest uit de eigen lijn van Boozyshop?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.