De derde week van mijn Weight Watchers avontuur is alweer voorbij en vandaag vangt week 4 van Weight Watchers vangt aan. Tot zover is dit wel echt het dieet/lifestyle welke ik het beste vol weet te houden. Al heb ik natuurlijk ook wel wat moeilijke momenten en die had ik deze week toevallig heel veel. Met het eindgewicht van week 3 ben ik wel erg tevreden, kom je meelezen?

 

Dag 15

Vandaag ben ik week 3 van Weight Watchers begonnen met eens wat anders namelijk 2 spiegeleieren met hamblokjes, bieslook en tomaatjes voor 7 punten en een cappuccino voor 1 punt. In de middag had ik weer de zelfgemaakte tomatensoep met gehakt welke erg lekker en vooral vullend is. Deze heeft overigens 6 punten! Voor het avondeten dacht ik eens wat nieuws uit te proberen en een sperziebonenschotel te maken voor 6 punten maar deze bleek dus waanzinnig tegen te vallen. Gelukkig had ik nog appel-banaanmuffins waar ik 2 porties van heb gegeten voor 3 punten en een cappuccino voor 1 punt erbij. Omdat deze dag alles zo weinig punten had, hield ik 15 punten over.

 

Dag 16

Deze dag begonnen wij met american pancakes maar dan eens eens een andere variant dan dat ik meestal maak. Deze was namelijk met gebakken appel, kaneel en ahorn siroop. Voor de 11 punten was het wel heel erg lekker en uiteraard een cappuccino erbij voor 1 punt. En voor de lunch hadden wij een club sandwich met gegrilde kip en kerstomaatjes voor 9 punten en een cappuccino voor 1 punt. Voor het avondeten wilde ik dit keer weer rosti proberen maar dan een andere variant. Ik had voor ieder 2 porties gerekend 12 punten maar helaas een tweede tegenvaller achter mekaar.

Dit Weight Watchers rosti recept was absoluut niet lekker vergeleken met die van vorige week. Daarom heb ik 1 portie van 6 punten weer verwijderd omdat we dit niet gegeten hebben. In plaats daarvan had ik nog een mini cheesecake met blauwe bessen gemaakt voor 4 punten. Tussendoor heb ik nog appel-banaanmuffins van gister gegeten voor 5 punten. Vandaag hield ik dus maar 2 punten over.

 

Dag 17

Mijn man vind het absoluut niet lekker maar af en toe een roerei in de ochtend vind ik wel echt heerlijk. Dit keer maakte ik een roerei met kipfilet voor maar 5 punten en daarbij een cappuccino voor 1 punt. In de middag hadden wij een snelle flammkuchen voor 7 punten en de avond was een soort treat na 2 slechte avonden op een rij dus maakte wij kapsalon. Dit kostte in totaal 17 punten maar dat was het meer dan waard. Toch hield ik 9 punten over vandaag.

 

Dag 18

Vandaag begon ik de dag weer met american pancakes met fruit voor 9 punten en een cappuccino voor 1 punt. In de middag zou ik een italiaanse soep met pasta en balletjes maken maar ik was de gehakt uit de vriezer vergeten. Het werd dus weer een snelle flammkuchen voor 7 punten. In de avond maakte ik pizza bolognese en hoewel deze bijna verbrand was, was het alsnog heerlijk. Ik at twee porties voor 10 punten! Voor deze dag hield ik dus 12 punten over.

 

Weight Watchers

 

Dag 19

Ook vandaag maakte ik weer american pancakes met fruit voor 9 punten en een cappuccino voor 1 punt. Dit is wel echt onze favoriete recept en zou ik elke ochtend wel kunnen maken. In de middag hadden wij de salade met schnitzelreepjes voor 10 punten en een dressing voor 2 punten. De avond was ook een van onze favoriete gerechten namelijk nasi goreng voor 12 punten met daarbij satesaus voor 3 punten en kroepoek voor 1 punt. Hoewel ik deze dag nog maar 1 puntje over had was het allemaal heerlijk!

 

Weight Watchers Weight Watchers

 

Dag 20

Vandaag begon ik de ochtend met overnight oats met aardbeien en blauwe bessen voor 7 punten. Helaas geen cappuccino want het koffiezet apparaat blijkt kaduuk te zijn. In de middag was het weer de snelle flammkuchen voor 7 punten welke altijd heerlijk is en ook binnen een kwartier klaar is. Voor het diner maakte ik een schnitzelburger voor 12 punten met sperziebonen voor 0 punten, aardappels voor 4 punten en joppie saus voor 2 punten. Dit was weer echt super lekker en ik hield nog 7 punten over vandaag.

 

Weight Watchers

 

Dag 21

Ik had deze al eens gemaakt en dit was erg bevallen dus maakt ik weer de sandwich met kip en ei voor 5 punten. In de middag maakte ik iets wat wij al heel lang niet meer gegeten hadden namelijk een ham kaas tosti voor 7 punten! Hierbij had ik 1 eetlepel ketchup voor 1 punt en onderweg hadden wij een cappuccino gehaald voor 1 punt. Ook hebben wij een nood apparaatje gehaald omdat onze philips machine donderdag wordt opgehaald en ik geen idee heb hoelang deze weg is. Uiteraard moest deze machine ook even geprobeerd worden en maakte ik een cappuccino voor 1 punt.

Voor het diner maakte ik kipsate voor 9 punten, met rijst voor 5 punten, sperziebonen voor 0 punten, satesaus voor 3 punten, gebakken uitjes voor 1 punt en rode paprika met uitjes voor over de rijst voor 0 punten. Ook echt een absolute liefhebber hier! Ik nam ’s avonds overig nog 1 lange vinger voor 1 punt en een bak fruit. Omdat fruit 0 punten is vergeet ik deze bijna altijd in te vullen. Maar wij eten bijna elke avond als wij geen dessert hebben een bakje met fruit. Vandaag had ik 1 appel, 1/2 banaan en een handje bosbessen. Voor vandaag had ik nog 5 punten over.

 

Weight Watchers

 

Resultaat week 3

Vorige week was ik net op de laatste dag van 105,6 naar 106 kg gegaan. Dat is het nadeel aan elke dag wegen anders had ik dit niet eens geweten. Mijn doel was wel echt voor deze week om zo laag mogelijk in die 5 te gaan of misschien wel de 4 te gaan zien. Ik heb die op het nippertje niet gekregen de weegschaal moest wel even nadenken maar het is het ronde getal van 105 kg geworden! Maar ik ben hier zelf erg blij mee, ik ben in totaal dus al 4,1 kg afgevallen en nog maar 5 kg verwijderd van die ellendige 100 kg. Ik had deze week overigens weinig foto’s omdat ik het elke keer vergat maar voor volgende week ga ik weer mijn best doen van alles een foto te maken. Op naar week 4 van mijn Weight Watchers avontuur.

 

PS: Ik werk absoluut niet samen met Weight Watchers en betaal alles zelf. Maar ik kan wel friends inviten om mee te doen waardoor jij 1 maand gratis krijgt en ik ook 1 maand gratis krijg. Gebruik hiervoor dit linkje. Laat mij even weten als jij dit gedaan heb, dan stuur ik je graag een kaartje om je succes te wensen met jouw proces!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: