Ik vind het super leuk om samen met mijn dochter te bakken. En nu kom ik regelmatig bij de DM Drogerie voor make-up producten. Maar ze hebben ook een heel hoop andere leuke producten zoals deze items voor in de keuken! Kom je gezellig meelezen?

Lebkuchen uitsteekvormpjes

De laatste tijd is ons huis een kleine Weihnachtsbackerei geworden en daar kocht ik een aantal producten voor bij de DM. Mijn dochter is helemaal gek op het lebkuchenmannetje. Toen ik dus dit setje zag met 5 verschillende maten hiervan om bijvoorbeeld koekjes mee uit te steken was ik gelijk om. Bovendien is het metalen doosje ook gelijk erg handig om deze in te blijven opbergen zodat ze mooi blijven. De uitsteekvormpjes worden hier al regelmatig gebruikt en wij zijn er beide erg tevreden mee! Het setje kost €4,95.

 

Weihnachtsbackerei Weihnachtsbackerei

 

Kinder deegrol

Waar ik vaak tegenaan liep met mijn dochter tijdens het bakken was dat de deegroller te groot voor haar was. Toen ik deze kinder deegroller zag belandde deze ook gelijk in mijn mandje. Ze is er onwijs blij mee en gebruikt hem ook elke keer als we samen bakken. De kwaliteit is bovendien ook nog eens heel erg goed en dat voor maar €3,95.

 

Weihnachtsbackerei Weihnachtsbackerei

 

Uitsteek vormpjes voor Linzer koekjes

Wij zijn gek op het maken van Linzer koekjes met heerlijke marmelade erin. Dit setje bevat 3 stuks waarvan 1 voor de onderkant is en 2 voor de bovenkant. De een heeft de vorm van een kerstmuts en de ander een soort paddenstoel. Ook deze vormpjes hebben we al een aantal keer gebruikt en zijn wij ook erg tevreden over! Volgens mij was dit set ook ergens rond de €4,95.

 

Weihnachtsbackerei

 

Backpapier gesneden

Bakpapier is altijd handig om in huis te hebben maar hoe leuk is deze dan met een leuk kerstdesign om de Weihnachtsbackerei compleet te maken! Elke keer is het weer een feestje als wij hiermee bakken en voor een prijsje van €1,95 is dit ook nog eens prima betaalbaar. Rondom de kerst bakken wij altijd net iets meer dus alle producten worden tot nu toe al goed gebruikt en over elk product zijn wij beide ook heel erg tevreden.

 

WeihnachtsbackereiWeihnachtsbackerei

 

Ben jij ook graag aan het bakken tijdens de feestdagen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: