Hoewel ik zeker een Wella fan ben was ik nog niet bekend met de Wella Invigo volume boost producten. Ik koos daarom bij Salontopper.nl het haarset uit met een shampoo, een masker en een foam. De Invigo volume boost producten zijn voor iedereen die net dat beetje volume in zijn haar mist. Ik heb zelf erg lang haar en vind dat soms ook te zwaar of teveel hangen ook al laat ik het goed knippen/stylen bij een kapper. Ik ben daarom erg benieuwd wat deze lijn voor mijn haar kan doen. Kom je meelezen?

 

Wella Invigo volume boost – Shampoo

Allereerst de bodifying shampoo uit de Wella Invigo haarlijn. De shampoo bevat onder andere Katoen extracten dit zijn zachte maar stabiele vezels welke het haar ondersteunen voor meer volume. Ook bevat de shampoo Spring Force Polymeren welke de haarvezels geheel omgeven, stabiliseren en daarmee meer volume geven. Dit uiteraard allemaal zonder het haar te verzwaren. De shampoo gebruik je gewoon zoals elke andere shampoo op vochtig haar, goed inmasseren en daarna goed uitspoelen. De shampoo los kost €8,45 voor 250 ml, €21,95 voor een 1000 ml verpakking of je vind de shampoo in het gehele Wella Invigo set voor €31,95.

 

Wella invigoWella invigo

 

Wella Invigo volume boost – Masker

Als laatste het Crystal masker. Ik vind het allereerst erg fijn dat deze in een verpakking met een pompje komt omdat dit een stuk fijner werkt dan een grote pot waar je elke keer met je handen in moet. Waar ik wel even aan moet wennen is dat het masker transparant is en dat ik moet opletten dat ik op deze manier niet teveel van het product gebruik. Het Crystal masker breng je aan op schoon/gewassen haar waarna je het 5 minuten laat inwerken om vervolgens goed uit te spoelen. Het masker is te koop in een 145 ml verpakking en in een 500 ml verpakking. De 145 ml verpakking kost €11,95 en de 500 ml verpakking kost €22,95.

Over het masker ben ik wel erg verbaasd ik had heel weinig nodig om mijn haar mooi zacht en goed doorkambaar te krijgen. Het masker zou ik zeker opnieuw aanschaffen in een grote verpakking.

 

Wella invigoWella invigo

 

Wella Invigo volume boost mousse

Ik gebruik uiteraard wel vaker een mousse of lak van het merk Wella maar deze variant is ook geheel nieuw voor mij. De Mousse zorgt ervoor dat het haar minder statisch wordt en daarmee gemakkelijker is om op de gewenste manier te stylen. Bovendien plakt de mousse niet en zorgt het voor een langdurige fixatie van het gestylde haar. Je brengt het product aan op vochtig haar waarna je het kunt Föhnen/stylen zoals gewend. Een 150 ml verpakking kost €12,95.

 

Wella invigoWella invigo

 

Ben jij al bekend met de Invigo lijn van Wella?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: