Wet n Wild x Bretman Rock palette

Ik heb eigenlijk nog nooit een palette of een ander product van het merk Wet & Wild gehad. Maar dit palette sprak mij qua vormgeving en qua kleuren zo aan dat ik deze moest hebben. Lees je mee?

 

Wet n Wild x Bretman Rock Jungle Rock palette

Het Wet n Wild palette ziet er van de buitenkant al heerlijk kleurrijk aan. En de binnenkant bevat naast een aantal neutrale kleuren ook voornamelijk wat fellere kleuren. Ik vind dat het palette wel een aantal mooie combinaties biedt en ben ook voornamelijk erg nieuwsgierig naar de kwaliteit en pigmentatie. En wie weet koop ik hierna wel meer Wet & Wild palettes.

 

Wet n WildWet n Wild Wet n Wild

 

Swatches

De eerste rij swatches zijn op 1 kleur na eigenlijk allemaal shimmers. Deze rij bevat van boven naar beneden Coconut connoisseur, Prowl, Liar & Cheetah, Don’t be lion en King of the jungle. De twee rij bevat allemaal matte kleuren Anaconduhh, Venomous, Flaminghoe, Pounce on ‘em en Apesh!t. De derde en laatste rij bevat de kleuren Deeper, Big peacock energy, Feline myself, Tou-can play that game en Alpha.

In de eerste rij vond ik de shimmers onwijs goed gepigmenteerd, de matte kleuren waren eigenlijk een beetje teleurstellend tijdens het swatchen en de derde rij was eigenlijk wel prima.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste look heb ik alle groene kleuren gebruikt dit waren Venomous, Anaconduhh en Big peacock energy. Daarnaast heb ik nog de Coconut Connoisseur gebruikt. Gelukkig waren de kleuren en stuk beter gepigmenteerd tijdens de make-up look dan tijdens het swatchen. Het enige was wel dat de kleur Venomous enorme fall-out had. Gelukkig was dit wel makkelijk weg te vegen zonder dat het stains achter liet. Maar voor sommige kan fall-out een dealbreaker zijn. Ik vind het zelf niet zo een heel erg probleem maar het is wel altijd een minpuntje.

 

Wet n WildWet n Wild

 

Wat vind jij van het Wet n Wild Jungle rock palette?

4 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.