De afgelopen tijd heb ik een aantal w7 dupes gekocht waaronder de drie vivid palettes welke een dupe zouden zijn van de Huda neon palettes. Het w7 palette van vandaag Whatever zou een dupe zijn van het Anastasia Beverly Hills riviera palette, lees je mee?

 

Whatever palette

Het Whatever ! palette van W7 zou een heuze dupe zijn van het bekende Anastasia Beverly Hills Riviera palette. Hoewel de buitenkant alles behalve zou vermoeden is de binnenkant wel degelijk een echte dupe! Wat ik een leuke touch aan het palette vind is dat bijna alles uit de bovenste rij (op de eerste na) shimmers zijn. En alles uit de onderste rij allemaal matte kleuren zijn. Het w7 Whatever palette is te koop bij Boozyshop voor €9,95

 

WhateverWhatever Whatever Whatever

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat van boven naar beneden de volgende kleuren: Blank Stare, Dazed, Confused, Hookie, Grey Daze, Gold Card en Fake ID. De tweede rij swatches bevat de kleuren Says Who?, Mustard, Preachy, Pop Art, Bubbles, Royal en Chippy.

Ik ben wel erg tevreden over de swatches alleen de allereerste kleur Blank Stare was om mee te beginnen wel wat teleurstellend. Verder ben ik met deze swatches wel erg tevreden over zowel de shimmers als de matte oogschaduw kleuren.

 

WhateverWhatever

 

Make-up looks

Voor de eerste look heb ik de kleuren Royal, Gold Card en Pop Art gebruik. Depaarse kleur is onwijs goed gepigmenteerd en voor een paarse kleur best makkelijk om mee te werken. De gouden shimmer is iets meer werk voor nodig om een goed resultaat ervan op de foto te krijgen. Maar de kleur is uiteindelijk wel erg mooi. De roze kleur Pop Art vind ik onwijs mooi en heb ik ook in mijn tweede look gebruikt.

De tweede look is eigenlijk grotendeels gemaakt met het Morphe 35i palette. De review hiervan komt volgende week online! Wel heb ik de roze kleur Pop Art uit het W7 Whatever! palette gebruikt. Ik heb de kleur licht aangebracht en redelijk geblend waardoor die minder intensief is dan op de eerste look.

 

 

Wat vind jij van het W7 Whatever palette?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: