Where the Mangoes palette Mmmitchell

Het is alweer een tijdje geleden dat Mitchell uitkwam met die twee geweldige kleurrijke palettes. En ook nu slaat het merk Made by Mitchell weer toe met het prachtige Mangoes eyeshadow palette… Kom je gezellig meelezen?

 

Where the Mangoes eyeshadow palette

Het allernieuwste oogschaduw palette van het merk Made by Mitchell is het Where the Mangoes eyeshadow palette. Het palette bevat 18 pan oogschaduw met een aantal nudes maar voornamelijk heerlijke felle kleurtjes. Helemaal in mijn straatje dus! Ik kocht het palette al enige tijd geleden op Beautybay maar ik zag nu inmiddels dat Boozyshop het Where the Mangoes palette ook verkoopt voor €29,95.

 

Where the MangoesWhere the Mangoes Where the MangoesWhere the Mangoes

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Jungled, Unripened, Planted, Summer Sour, Ripened en Juicy. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: The Market Place, Palms Are Sweatin, Mouth Watering, Soft Skin, Ready 2 Go en Fuschsia Feels. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Off The Coast, Bikini Babe, Tropics, On The Beach, Swimming Truns en R U Shore? De swatches waren zo heerlijk gemakkelijk om te maken en keer op keer werd ik verrast van de geweldige pigmentatie! Het heeft mij eigenlijk alleen nog maar enthousiaster gemaakt over het palette so far…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleuren Mouth Watering (matte), Tropics (matte), Bikini Babe (matte), Juicy (matte) en Fuchsia Feels (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. In de cut crease heb ik aan de buitenkant nog wat van de mattes Juicy en Fuchsia Feels aangebracht. Aan de onderkant heb ik de matte kleur Ripened aangebracht.

De binnenkant van de cut crease is gemaakt met een witte eyeshadow base daarover een witte oogschaduw uit het Cremated palette van Jeffree Star Cosmetics. De koe vlekken zijn gemaakt met het Revolution x Sarah new SFX face paint palette. Ik heb voor deze make-up look een inspiratie look gebruikt en ben heel erg tevreden hoe deze look eruit is gekomen.

 

Where the MangoesWhere the MangoesWhere the Mangoes

 

Wat vind jij van het Where the Mangoes eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.