White musk fragrance van The Body Shop

Een van de bekendste geuren van The Body Shop heeft een nieuw jasje gekregen. Namelijk de White Musk Eau de Toilette. Ik ga hier helemaal nieuw in omdat ik nog niet bekend was met deze geur. Ik kan deze dus ook niet vergelijken met de vorige variant. Ook zo benieuwd als mij? Kom dan verder meelezen…

 

White Musk Eau de Toilette

De White Musk is wellicht wel een van de bekendste geuren van The Body Shop. Ik was er zelf qua naam wel bekend mee, en ik wilde deze ook nog zeker testen. Maar ik was er nog nooit aan toe gekomen. Inmiddels heeft de bekende geur een nieuw jasje gekregen! De White Musk Eau de Toilette is een frisse, lichte en kalmerende geur. Het bevat onder andere bloemige, sensuele en frisse noten. Maar ook sprankelende Aldehyden, rustgevende Jasmijn en de bekende Musk (Cruelty-free).

 

White Musk

 

Maar wat is nu het verschil met de vorige verpakking? De nieuwe verpakking is gemaakt van 42% recyclebaar glas, wanneer je geur op is kun je het pompje verwijderen en de fles met dop bij een van The Body Shop winkels inleveren. 

 

White Musk

 

Ik kan de geur dus helaas niet vergelijken met die uit de vorige verpakking, ik las namelijk al het een en ander dat de geur ook veranderd zou zijn. Mijn eerste indruk van deze geur is dat ik het lekker fris vind in het begin. En gelukkig gebruik ik maar 1 pompje/spray welke ik over mijn polsen verdeel. Uiteindelijk vind ik de geur wel iets sterker worden en lijk ik een soort zeepachtige geur erin terug te ruiken. Verder ruik ik ook zeker het bloemige en romantische erin. Ik ben er in ieder geval wel zeker blij mee! Een verpakking van 30 ml kost €20,- en een verpakking van 60 ml kost €31,-

 

White Musk

 

Heb jij de White Musk al eens geprobeerd? Zoja, wat vond je ervan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.